«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Ποιος αναλαμβάνει τη θέση της παρουσίασης;

Μπορεί το «Survivor» να συνεχίζει να σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης αλλά τα στελέχη του ΣΚΑΪ φαίνεται ότι δεν επαναπαύονται στις… δάφνες τηλεθέασης και σχεδιάζουν το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. 

Ανάμεσα στα προγράμματα που έχουν εξασφαλίσει είναι και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που πρόβαλλε παλαιότερα ο ΑΝΤ1, αλλά πλέον θα προβληθεί στο κανάλι του Φαλήρου αφού τα δικαιώματά του στη χώρα μας έχει η τούρκικη εταιρεία «AcunMedya» που συνεργάζεται με το ΣΚΑΪ για το «Survivor» και το «Voice».

Έτσι την επόμενη σεζόν η συνεργασία τους θα διευρυνθεί και με άλλα προγράμματα που έχει στην κατοχή της η τούρκικη εταιρεία, όπως είναι το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου τη θέση της παρουσίασης θα αναλάβει η Ευαγγελία Αραβανή που συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ παρουσιάζοντας το backstage στο «X Factor». Αν και η συμφωνία δεν έχει «κλειδώσει» η παρουσιάστρια είναι στις προτεραιότητες των στελεχών για να είναι αυτή που θα παρουσιάσει το show ταλέντων.

Βέβαια, για τη θέση της παρουσίασης υπάρχει και άλλη… μνηστή, αλλά φαίνεται ότι η ζυγαριά «κλείνει» προς το μέρος της Αραβανή και μάλλον θα είναι αυτή που θα αναλάβει την παρουσίαση των διαγωνιζομένων. Πάντως στον ΣΚΑΪ έχουν αρχίσει και προχωρούν στην παραγωγή του ώστε τα γυρίσματα να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» να βγει στον αέρα μέσα στον Οκτώβριο…!



Γρηγόρης Μελάς / newsit

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: