Μάνος Παπαγιάννης: «Η φετινή μου συνεργασία ήταν η πιο ευτυχισμένη της πορείας μου»

0
Για τη θεατρική του συνεργασία με τη σύζυγό του, μίλησε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα, Ειδήσεις, ο Μάνος Παπαγιάννης.

Μίλησέ μου για τη συμμετοχή σου στην κωμωδία, «Πετάει πετάει».
«Μπορεί να ακουστεί κλισέ αυτό που θα πω, αλλά η φετινή συνεργασία μου είναι από τις πιο ευτυχισμένες της πορείας μου. Απολαμβάνω να πηγαίνω στο θέατρο, νιώθω πολύ ευχάριστα και είναι ευτυχία που συμπρωταγωνιστώ με την Αγγελική. Υποδύομαι τον Σήφη, ο οποίος έρχεται από την Κρήτη και εισβάλει στη ζωή του παλιού του φίλου, του Μάνου, τον οποίο υποδύεται ο Μάνος Ιωάννου, και τελικά παίζει έναν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξή της. Δεν θα σας αποκαλύψω το τέλος,  θα συνεχίσω με την κωμωδία αυτή και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού η παράσταση μεταφέρεται από το κλειστό θέατρο, στον καταπράσινο εξωτερικό χώρο του «Χυτηρίου, στις 10 Ιουνίου».

Σε δυσκόλεψε ο ρόλος του Κρητικού;
«Συνάντησα έναν βαθμό δυσκολίας στην προφορά του Σήφη, γιατί, όταν κάνεις βαριά διάλεκτο, πρέπει να έχεις ένα μέτρο, έτσι ώστε ο κόσμος να καταλαβαίνει την ντοπιολαλιά, αλλά ταυτόχρονα να κατανοεί και το τι λες. Την περίοδο που κάναμε πρόβες, ανοίγαμε παράλληλα με την Αγγελική το δεύτερο καφέ μας και μιλούσα κρητικά στους μαστόρους. Μου έλεγε η Αγγελική: ''Σταμάτα επιτέλους, σε έχω βαρεθεί''».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !