Για τη θεατρική του συνεργασία με τη σύζυγό του, μίλησε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα, Ειδήσεις, ο Μάνος Παπαγιάννης.

Μίλησέ μου για τη συμμετοχή σου στην κωμωδία, «Πετάει πετάει».
«Μπορεί να ακουστεί κλισέ αυτό που θα πω, αλλά η φετινή συνεργασία μου είναι από τις πιο ευτυχισμένες της πορείας μου. Απολαμβάνω να πηγαίνω στο θέατρο, νιώθω πολύ ευχάριστα και είναι ευτυχία που συμπρωταγωνιστώ με την Αγγελική. Υποδύομαι τον Σήφη, ο οποίος έρχεται από την Κρήτη και εισβάλει στη ζωή του παλιού του φίλου, του Μάνου, τον οποίο υποδύεται ο Μάνος Ιωάννου, και τελικά παίζει έναν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξή της. Δεν θα σας αποκαλύψω το τέλος,  θα συνεχίσω με την κωμωδία αυτή και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού η παράσταση μεταφέρεται από το κλειστό θέατρο, στον καταπράσινο εξωτερικό χώρο του «Χυτηρίου, στις 10 Ιουνίου».

Σε δυσκόλεψε ο ρόλος του Κρητικού;
«Συνάντησα έναν βαθμό δυσκολίας στην προφορά του Σήφη, γιατί, όταν κάνεις βαριά διάλεκτο, πρέπει να έχεις ένα μέτρο, έτσι ώστε ο κόσμος να καταλαβαίνει την ντοπιολαλιά, αλλά ταυτόχρονα να κατανοεί και το τι λες. Την περίοδο που κάναμε πρόβες, ανοίγαμε παράλληλα με την Αγγελική το δεύτερο καφέ μας και μιλούσα κρητικά στους μαστόρους. Μου έλεγε η Αγγελική: ''Σταμάτα επιτέλους, σε έχω βαρεθεί''».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]