Τη Δεύτερα 10 Ιουλίου, η σειρά που για τέσσερα χρόνια μονοπώλησε την αγάπη των τηλεθεατών, τελειώνει με ένα διπλό και άκρως χορταστικό επεισόδιο.


Τα τελευταία γυρίσματα της σειράς πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στα Χανιά, σε πολύ συγκινητικό κλίμα. Το φινάλε της αγαπημένης σειράς θα βρει όλους τους ήρωες στην κρισιμότερη καμπή της ζωής τους.

Οι δημιουργοί του Μπρούσκο, μίλησαν στο περιοδικό Τηλεθεατής για το φινάλε της σειράς.

«Ένα υπέροχο ταξίδι τεσσάρων χρόνων τελειώνει! Είμαι κάπως περίεργα απόψε. Από το επεισόδιο αυτό και μετά ο χρόνος μετράει ανάποδα. Φτάνουμε στο τέλος... Έμειναν 10 επεισόδια!», λέει η Βάνα Δημητρίου ενώ ο Ανδρέας Γεωργίου συμπληρώνει:

«Μετά από ένα ταξίδι 4 χρόνων στον ΑΝΤΊ, κάπου εκεί μέσα στον Ιούλιο με το φινάλε του "Μπρούσκο" θα σας αποχαιρετήσουμε. Γνωρίσαμε ανθρώπους που μοιραστήκαμε δημιουργικές στιγμές, γεμάτες γέλιο, ένταση, άγχος, αλλά και μεγάλη ικανοποίηση ως προς το στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή. Μαζί καταφέραμε να βγει η δουλειά μας προς τα έξω και να θυμίσουμε σε πολλούς λαούς ότι η Ελλάδα υπάρχει και ακόμη (όσο και να θέλουν κάποιοι να την υποβαθμίσουν) μαγεύει με την ενέργεια της και την ομορφιά της.

Αναπολώ σήμερα το 2013 και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κύριο Λάτσιο, που το 2013 μας "άνοιξε" την πόρτα και μας πίστεψε, την κυρία Κατερίνα Γκαγκάκη και την ομάδα της που επικοινώνησε με έναν πρωτότυπο τρόπο το "Μπρούσκο" στα ΜΜΕ. Στη συνέχεια τον κύριο Τζόνυ Καλημέρη και τέλος τον κύριο Θοδωρή Κυριακού για τη φιλική του προσέγγιση και τη στήριξη σε όλη αυτή τη διαδρομή από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι 4 χρόνια που θα κρατήσω για πάντα στην ψυχή μου...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]