Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη»


Η Ελένη Φουρέιρα έχει αφοσιωθεί στο So you think you can dance.


Ποια είναι η σχέση σου με τον χορό;

«Η σχέση μου με τον χορό ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Από τότε που θυμάμαι ιόν εαυτό μου, πάντα μου άρεσε να χορεύω! Είμαι αυτοδίδακτη στον χορό. Στη σκηνή πάνω χόρεψα πρώτη φορά όταν ξεκίνησα να τραγουδάω, άρα για μένα το τραγούδι και ο χορός ξεκίνησαν μαζί από την πρώτη στιγμή της καριέρας μου»

Σε ξάφνιασε η πρόταση του ΑΝΤ1 για το «So you think you can dance»;
Και πώς δέχθηκες τελικά;

«Δεν μπορώ να πω ότι με ξάφνιασε, καθώς έχω σχέση με τον χορό. Με ενθουσίασε, όμως! Αγαπούσα τα σόου από παλιά, είπα κατευθείαν «ναι». Δεν υπήρξαν ενδοιασμοί»

Έχεις καλύψει πολύ τηλεοπτικό χρόνο εν αγνοία σου. Σε ενοχλεί αυτό;

«Όχι. Γνωρίζω ότι αυτό είναι μέρος του επαγγέλματος που κάνω. Και πολλές φορές ίσως και να είναι κολακευτικό, δείχνει ότι απασχολείς, ότι ενδιαφέρεις τον κόσμο. Δεν έχω πρόβλημα, ξέρω ότι οτιδήποτε κάνω μπορεί να προκαλέσει συζητήσεις, είτε θετικές είτε αρνητικές -δεν με ενοχλεί»

Αυτή την περίοδο η Φουρέιρα είναι ευτυχισμένη;

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη, πολύ γεμάτη, κάνω κάτι νέο που λέγεται τηλεοπτικό σόου και δεν το έχω ξανακάνει από τη θέση όπου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Περνάω υπέροχα! Είμαι σε μια πολύ δημιουργική φάση στην καριέρα μου. Δόξα τω θεώ, περνάνε τα χρόνια και κάθε φορά ο κόσμος αγαπάει όλο και περισσότερο τα τραγούδια μου. Κάθε τραγούδι μου θα παίξει πολύ. Είμαι, όπως είπα, για όλα ευγνώμων, θεωρώ ότι διανύω μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου»

 gossip-tv.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: