Ρόμπερτ Ουίλλιαμς: ''Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ένα εξαιρετικό παιδί.''

0
Στην εφημερίδα Espresso παραχώρησε συνέντευξη ο Ρόμπερτ Ουίλλιαμς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τα παιδιά του αλλά και στον δεσμό που διατηρεί η κόρη του Ιλένια, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.


Είστε αυστηρός μπαμπάς;
Είμαι ενεργός μπαμπάς από τη μωρουδιακή ηλικία των παιδιών μου μέχρι και σήμερα. Προσπάθησα να τους μεταφέρω τις εμπειρίες μου, την άποψή μου, όχι όμως να τους την επιβάλω, και το ίδιο έκανε και η μητέρα τους. Η Ιλένια ασχολείται με την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, ο γιος μου Αλέξανδρος έχει τελειώσει Νομική και έχει κάνει μεταπτυχιακά και η Μάρθα τελειώνει τώρα το Παιδαγωγικό στα Γιάννενα και είναι ίσως από τις καλύτερες μαθήτριες, αλλά και εκπληκτική τραγουδίστρια.

Πώς βλέπετε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη σχέση με την Ιλένια; Τα εξώφυλλα στα περιοδικά και τα σχόλια; Τα έχει ζήσει αυτά κοντά μου η Ιλένια. Οπως είπαμε, είμαστε μια ισορροπημένη οικογένεια. Ο Δημήτρης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, κατά την άποψή μου. Είναι εργατικός, δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, εμένα μου έχει κάνει άριστη εντύπωση και από κει και πέρα είναι θέμα των παιδιών τι πρόκειται να κάνουν στην υπόλοιπη ζωή τους. Δεν έχουμε καμιά συμμετοχή ούτε εγώ ούτε η μητέρα της.

Τι του είπατε όταν γνωριστήκατε;
Με τον Δημήτρη θεωρώ ότι είμαστε περισσότερο φίλοι παρά κάτι άλλο και η κουβέντα μας ήταν περισσότερο γύρω από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Είμαστε άρρωστοι Παναθηναϊκοί και όλη η οικογένεια είναι έτσι, γιατί εκεί είμαι αυστηρός!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !