Απόψε, Τετάρτη , στις 20.00: Κι ενώ το γλέντι για την αθώωση και επιστροφή του Σήφη συνεχίζεται, εκείνος κατηγορεί ευθέως τη Χρυσάνθη ότι ενημερώνει και προειδοποιεί τον Πάτροκλο σχετικά με τα ενοχοποιητικά μηνύματα που βρέθηκαν εις βάρος του στο κινητό του Αλκιβιάδη.
Στην προσπάθειά της ,όμως, να δικαιολογηθεί, ο Παύλος συμπεραίνει πως εκείνη τον απατά.

Παράλληλα, ο Αχιλλέας απαιτεί από τον Αστυνόμο να συλληφθεί άμεσα ο Πάτροκλος. Η Δήμητρα είναι τρομοκρατημένη μετά το συμβάν του ξυλοδαρμού της από τον Πάτροκλο, ενώ εκείνος γυρνάει μετανιωμένος και της ζητάει να τον συγχωρέσει.

Η Μαρίνα είναι ψυχολογικά σε πολύ άσχημη κατάσταση, εξαιτίας της απόρριψης από τη μητέρα της και αποφασίζει να την προσεγγίσει άλλη μια φορά.Η σκληρή αντιμετώπιση της Δήμητρας, όμως, την καταρρακώνει και φεύγει από το σπίτι.

Η Κωνσταντίνα και η Δάφνη προσπαθούν να κατευνάσουν την ένταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Λίνα και τον Νικόλα, όταν αυτοί υπερασπίζονται τους συντρόφους τους,κι από την άλλη βλέπουμε τη Βασιλική να μην έχει ξεπεράσει τον Μηνά.

Οι 3 κοπέλες που εργάζονται στο σπίτι του Μύρου, συνωμοτούν και εφευρίσκουν μια απίστευτη δικαιολογία προκειμένου να του αποσπάσουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσόν ,ενώ η Δάφνη παίρνει τη μεγάλη απόφαση και του ανακοινώνει ότι θέλει διαζύγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]