ΣΚΑΪ: Εξελίξεις για τα πρόσωπα και τα πρότζεκτ της νέας σεζόν...

0

Αν φέτος ο ΣΚΑΪ έκανε τα υπόλοιπα κανάλια να τρέχουν καταϊδρωμένα από πίσω του, εξαιτίας του Survivor, τι ακριβώς θα συμβεί του χρόνου; , Το κανάλι του Παλαιού Φαλήρου θα ετοιμάσει reality,

talent show και ψυχαγωγικές εκπομπές με το «καλημέρα» της τηλεοπτικής σεζόν!

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ατζούν Ιλιτσαλί μπαίνει δυναμικά με τις 5 δικές του παραγωγές από την αρχή της τηλεοπτικής περιόδου. «Eλλάδα έχεις ταλέντο», «The Voice», το reality «Μy Μan Can» , το «My Style Rocks» που μοιάζει με το «Shopping Star» κάπως αλλά είναι πολύ πιο ... ιντριγκαδόρικο και μερικές φορές κι αστείο, ενώ θα υπάρχει και μια καθημερινή εκπομπή που θα ασχολείται με το Survivor, ακόμη κι αν το ριάλιτι επιβίωσης θα κάνει πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν… τον Φεβρουάριο!

Σε περίπτωση που ο σταθμός αποφασίσει να βγάλει πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα στον αέρα, εκεί παρουσιάστρια θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη, χωρίς αμφιβολία. Σε ό,τι αφορά τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, το «Κάνε Παζάρι» θα συνεχίσει και του χρόνου (ήδη θα …περισσέψουν επεισόδια από τα φετινά γυρίσματα) και αν όλα πάνε καλά το όνομά της ακούγεται και για την παρουσίαση του «My Style Rocks». Σε περίπτωση πάντως που ανοίξει το Mega και η Ντορέττα επιστρέψει στο παλιό της κανάλι, με το οποίο έχει «ανοιχτούς λογαριασμούς» τόσο από τα «Καλημερούδια» αλλά και από το «Music School» και το «Ελλάδα Σ' αγαπώ», τότε η Ευαγγελία Αραβανή είναι το επόμενο πρόσωπο για την παρουσίαση του «My Style Rocks» ενώ το όνομά της προτάθηκε και για την παρουσίαση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Τέλος, σε ό,τι αφορά την αντικατάσταση της Σίας Κοσιώνη όταν θα σταματήσει από τα δελτία για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, αυτή που θα την αντικαταστήσει -παρά τα όσα ακούγονται- είναι η Εύα Αντωνοπούλου, η δημοσιογράφος που όσες φορές κλήθηκε να δώσει… εξετάσεις, κάτω από αντίξοες μάλιστα συνθήκες στον ΣΚΑΪ, τα κατάφερε περίφημα!

Της Κλεοπάτρας Πατλάκη στο Yupiii.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !