Προχωρά η ενοποίηση των κομματικών Μέσων ,αλλά...

0

Συνεχίζεται, έστω κι αν οι τόνοι παραµένουν προς το παρόν χαµηλοί, η αντιπαράθεση για το µέλλον της «Αυγής», του Ρ/Σ ,«Στο Κόκκινο» (όπου την Πέµπτη προκηρύχθηκε απεργία, γεγονός ενδεικτικό του γενικότερου κλίµατος που επικρατεί) ,και του left.gr. Ο Νίκος Τσαγκρής, έχοντας πάρει το
«πράσινο φως» προσωπικά από τον Αλέξη Τσίπρα, προχωρά το σχέδιο ενοποίησης, µε στόχο να το υλοποιήσει µέσα στο καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, όµως, συνεχίζονται οι εσωτερικές αντιδράσεις τόσο σε υψηλό επίπεδο στην «Αυγή» και στα άλλα Μέσα όσο και στη µεγάλη πλειονότητα των εργαζοµένων. Στη µάχη έχουν πέσει πλέον όλα τα «όπλα» από τις δύο πλευρές. Όσοι τάσσονται υπέρ της αναδιάρθρωσης των Μέσων προκειµένου να γίνουν βιώσιµα µιλάνε πλέον για ένα σχέδιο που θα περιλαµβάνει απολύσεις, αλλά και προσλήψεις, που θα βοηθήσουν να γίνουν πιο ανταγωνιστικά τόσο η ιστορική εφηµερίδα όσο και το ραδιόφωνο και η ιστοσελίδα, που αποτελούν ουσιαστικά επίσηµα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. «Αν προχωρήσει οποιοσδήποτε σε απολύσεις, τότε η πολιτική ζηµιά για τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι µεγάλη, αφού οι πρώτοι που θα τις καταγγείλουµε θα είµαστε εµείς», διαµηνύουν από την πλευρά τους οι εργαζόµενοι, οι οποίοι γνωρίζουν καλά ότι θα έχει µεγάλο πολιτικό κόστος για τον ΣΥΡΙΖΑ αν αφήσει ανθρώπους χωρίς δουλειά.

Κι ενώ αυτό το σκληρό µπραντε-φερ συνεχίζεται, ακόµη µία απειλή έχει εκτοξευθεί υπογείως, προς το παρόν, προκειµένου να κάµψει τις αντιρρήσεις που έχουν οι εργαζόµενοι (δηµοσιογράφοι, διοικητικοί και τεχνικοί) για τις απολύσεις, τις περικοπές και το γενικότερο σχέδιο ενοποίησης των Μέσων. Κάποιοι «ξαναζεσταίνουν» µια εισήγηση που είχε γίνει παλαιότερα για µετατροπή της «Αυγής» σε κυριακάτικο φύλλο και διακοπή της καθηµερινής κυκλοφορίας της, που έτσι κι αλλιώς κινείται σε εξαιρετικά χαµηλά επίπεδα. Μέχρι στιγµής, τέτοιο θέµα δεν έχει τεθεί σε καµία συζήτηση µε τους εργαζοµένους, ωστόσο, το σενάριο κυκλοφορεί πλέον στην Κουµουνδούρου και προκαλεί ανησυχία και προβληµατισµό.

Parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !