Σάββας Πούμπουρας: 'Bεβαίως θα παρουσίαζα το #SURVIVORGR'


O Σάββας Πούμπουρας, παρουσιαστής του Blind Taste ,μιλά τόσο για την τηλεόραση όσο και το Survivor, κι αποκαλύπτει πως δέχτηκε πρόταση αλλά είπε 'όχι' ,ενώ ανέφερε πως, αν του το
πρότειναν ,θα το παρουσίαζε...

Ζούμε την επιστροφή των ριάλιτι. Θα πρόσθετες αυτό το στοιχείο στην εκπομπή; 

Σίγουρα δεν το προσπαθώ. Αυτό βγαίνει αυθόρμητα. Όποτε υπάρχει κόντρα μεταξύ των παικτών, είναι αστείο κι έχει την πλάκα του. Μπορώ να το κάνω, αλλά δεν αποτελεί μέλημά μου. Το αφήνω να βγει μόνο του. 

Θα μπορούσες να παρουσιάσεις ή να συμμετάσχεις στο Survivor; 

Βεβαίως θα παρουσίαζα το Survivor, όμως, δεν θα συμμετείχα. Μου είχε γίνει πρόταση να πάω και αρνήθηκα. 

Πίστεψες από την αρχή ότι θα πετύχεις στην τηλεόραση; 

Γενικά είμαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος. Στη ζωή για να πετύχεις πρέπει να το πιστεύεις από την αρχή. Διαφορετικά, είναι εγγυημένη η αποτυχία σου. 

Θα δοκιμαζόσουν σε κάτι διαφορετικό; 

Ό,τι κάνει κάποιος με αγάπη βγαίνει ωραίο. Είναι όμορφο να είναι κάποιος δημιουργικός. Εγώ χαίρομαι τους ανθρώπους που το καταφέρνουν. 

Η τηλεόραση σου αρέσει εξ ίσου και πίσω από τις κάμερες; 

Μου αρέσει πάρα πολύ το κομμάτι της τηλεόρασης πίσω από τις κάμερες. Πολύ σύντομα μπορεί να κάνω μια παραγωγή και να βρεθώ από πίσω και να τοποθετηθεί κάποιος άλλος ως παρουσιαστής, λέει ο παρουσιαστής στην εφημερίδα, Real News, και τη δημοσιογράφο, Πολυξένη Καραμίχα.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: