Επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης σε ANT1 NEWS

0
Κατερίνη, 27 Ιουνίου 2017

Προς :
Τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1

Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε για το απαράδεκτο ρεπορτάζ δημοσιογράφου του σταθμού σας, όπως αυτό προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017, και αφορούσε την παραλιακή ζώνη του Δήμου Κατερίνης.

Θεωρούμε ότι ανυπόστατα και απαράδεκτα ρεπορτάζ, χωρίς ίχνος αλήθειας για την περιοχή μας, σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων πανελλήνιας εμβέλειας καναλιού, ενώ πλήττουν τόσο το κύρος του σταθμού σας όσο και του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

Οι ατεκμηρίωτες προσωπικές απόψεις μιας δημοσιογράφου συνεργάτιδάς σας, θεωρούνται από το σύνολο των κατοίκων, των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα αλλά και των επισκεπτών του Νομού μας ,ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ, ενώ προφανώς εξυπηρετούν επιχειρηματικά συμφέροντα όμορων Νομών και δεν υπηρετούν τον θεσμό και το κύρος του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

Ο Νομός μας αποτελείται από 70 και πλέον χιλιόμετρα παραλίας ενώ το 99% των επιχειρηματιών που διαθέτουν ξαπλώστρες με ομπρέλες σε οργανωμένα σημεία της παραλιακής ζώνης ,δεν χρεώνουν τίποτα για τη χρήση αυτών.

Παρακαλούμε ,λοιπόν, όπως ΑΜΕΣΑ επισκεφθείτε τον Νομό μας είτε εσείς είτε πραγματικοί δημοσιογράφοι του σταθμού σας ,προκειμένου να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι όσα σας καταγγέλλουμε και όσα αναληθή ειπώθηκαν κατά το «ρεπορτάζ» της δημοσιογράφου του σταθμού σας. Σας ζητούμε να διαφυλάξετε τόσο το κύρος του σταθμού σας όσο και των πραγματικών δημοσιογράφων του σταθμού σας, που καθημερινά υπηρετούν τον ρόλο της δημοσιογραφίας κάνοντας πραγματικά ρεπορτάζ για τα θέματα που τους ανατίθενται να ερευνήσουν και να προβάλλουν ,και ΑΜΕΣΑ να ανακαλέσετε τα ψεύδη που ειπώθηκαν για την περιοχή μας και σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επί πλέον διευκρίνιση ή πληροφορία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο Πρόεδρος ,                            Ο Γενικός Γραμματέας,
Ρέχας Κωνσταντίνος                 Πάππας Νικόλαος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !