Συνεχίζει 'καθαρός' ο ALPHA...

0
Πλήρως αλώβητος ο σταθμός...

Πλήρως αλώβητος από την περιπέτεια της Εξεταστικής Επιτροπής για τον δανεισμό Μέσων
Ενημέρωσης βγαίνει, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει η «Κυριακάτικη Εφημερίδα», ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Την ώρα που η Εισαγγελία έχει σχηματίσει και συνεχίζει την έρευνα για περίπου είκοσι δικογραφίες, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν όλων των «μεγάλων» ονομάτων των ελληνικών ΜΜΕ, ο ισχυρός άνδρας του Alpha μπορεί απρόσκοπτα να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις του στη σκακιέρα των media, χωρίς το -ηθικό και πρακτικό- βάρος μίας ενδεχόμενης δίωξης.

Συγκεκριμένα, η δικογραφία που είχε σχηματισθεί για την «Alpha Δορυφορική», στo πλαίσιo της έρευνας που διεξάγει η Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος – με παραγγελία του επικεφαλής της, αντεισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Αθανασίου – για τα δάνεια των τραπεζών προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τέθηκε στο αρχείο. Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Εισαγγελίας, η «Alpha Δορυφορική», η εταιρεία που έχει αντικείμενο τη λειτουργία και διαχείριση του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, (σ.σ. το σύνολο των μετοχών της εταιρείας έχει σήμερα μεταβιβαστεί στη θυγατέρα του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία) έχει δανειοδοτηθεί από τις τράπεζες, Εθνική, Alpha, Eurobank και Πειραιώς. Τα δάνεια που λήφθηκαν από τα πιστωτικά ιδρύματα έως το 2012 αποπληρώθηκαν στο σύνολό τους, μέχρι το 2011, σύμφωνα με την Έκθεση Ειδικής Έρευνας της Τράπεζας της Ελλάδος, που συντάχθηκε στις 6 Ιουλίου 2016, σε εκτέλεση της από 18.5.2015 παραγγελίας του κ. Αθανασίου. 

Επίσης ο δανεισμός της εταιρείας εμφανίζεται σήμερα ενήμερος και εξυπηρετείται ομαλά, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία. Η απόφαση των δικαστικών αρχών να θέσουν την υπόθεση στο αρχείο αναμφίβολα αποτελεί μία δικαίωση για τον ίδιο τον κ. Κοντομηνά, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε επιχειρηματικά το κανάλι του κατά τα προηγούμενα χρόνια, σε αντιδιαστολή με γνωστά «φαινόμενα» του ανταγωνισμού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !