Εξελίξεις στον Alpha: Έρχεται νέα, πρωινή εκπομπή - Αυτός είναι ο παρουσιαστής...

0
ποια εκπομπή 'κόβεται' εξαιτίας του νέου πρωινού; - Όλο το ρεπορτάζ

Έντονη κινητικότητα, συνεχείς συσκέψεις και σχεδιασμός της επόμενης σεζόν. Το καλοκαίρι αυτό θα είναι ιδιαίτερα θερμό καθώς τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών μελετούν προσεχτικά το
πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. Έτσι και στον ALPHA, η σημερινή διοίκηση του σταθμού προσπαθεί να… διορθώσει λάθη του παρελθόντος κάνοντας αλλαγές και μάλιστα σε σημαντικές ζώνες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι την επόμενη σεζόν ο Νίκος Μάνεσης αναλαμβάνει την παρουσίαση ενημερωτικής εκπομπής στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου. Ο έμπειρος δημοσιογράφος που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σαββατοκύριακου στον ALPHA αλλά και την εκπομπή, «60΄Ελλάδα», την επόμενη σεζόν θα λέει «καλημέρα» στους τηλεθεατές κάθε σαββατοκύριακο.Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί η ώρα μετάδοσης της καινούργιας ενημερωτικής εκπομπής, καθώς στο κανάλι της Κάντζας σκοπεύουν να είναι τρίωρης διάρκειας και να μεταδίδεται μέσα στη ζώνη από τις 7 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι. Άλλωστε, μετά το οριστικό «διαζύγιο» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν και μέρος από τη μέχρι πρότινος «ψυχαγωγική ζώνη», θεωρώντας –δικαιολογημένα- ότι έτσι θα μπαίνουν περισσότεροι τηλεθεατές στη συχνότητά τους από όσους… άντεχαν να παρακολουθήσουν το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου»!

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι αναλαμβάνοντας την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σαββατοκύριακου ο Νίκος Μάνεσης θα σταματήσει την εκπομπή του ,«60’ Ελλάδα», αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα συνεχίσει να παρουσιάζει και τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του σαββατοκύριακου.


Πηγή: Newsit.gr - Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !