όσα θα δούμε στο μεγάλο φινάλε του σίριαλ...

Δύο χωριά που τα χωρίζει χρόνια άσβεστο μίσος. Δύο ποδοσφαιρικές ομάδες. Ένα τεράστιο έπαθλο! Όλα παίζονται αυτή τη σεζόν! Ραχούλα: Ένα χωριό με ιστορία, χωρίς λεφτά, και με μια ομάδα που έχει ψυχή. Παραδείσι: Ένα χωριό που έχει λεφτά. Τίποτε άλλο.


Δείτε απόψε, στις 21.50, στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς:
Η μέρα του μεγάλου αγώνα έφτασε. Ραχούλα και Παραδείσι, έτοιμα να δώσουν την «επική» τους μάχη για την κατάκτηση του «πολυπόθητου» γηπέδου. Η Μπιρμπίλω επιστρέφει στο χωριό, σε μια προσπάθεια να γεφυρώσει τις διαφορές του Μπάμπη με τον Ανέστη. Η Γιώτα με την Τασία βρίσκουν την ευκαιρία και αρπάζουν τον χάρτη. Ο Άρης καταφέρνει να «κατεβάσει» την καλύτερη δυνατή εντεκάδα στον αγώνα. Ο Ανέστης κάνει ψυχολογικό πόλεμο στους παίκτες του Αστέρα, εκμεταλλευόμενος την ένταξη του Τσότρα στον Κεραυνό. Ενώ ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη, οι δύο ξαδέλφες, ψάχνοντας για τον θησαυρό, βλέπουν μπροστά τους τον Μπάμπη… Άραγε πού θα καταλήξει το γήπεδο και πού ο θησαυρός;


Παίζουν: Αντώνης Καρυστινός, Παναγιώτα Βλαντή, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σταύρος Σβήγκος, Νίκη Βακάλη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Γιώργος Γάλλος, Ηλίας Μουλάς, Ελένη Ουζουνίδου, Φωτεινή Ντεμίρη, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Σουξές, Δανάη Λουκάκη, Παναγιώτης Νάτσης, Ηρώ Πεκτέση, Αμαλία Αρσένη, Μαρία Πετεβή, Μιχάλης Αβρατόγλου, Πένυ Αγοραστού, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Λεωνίδας Μαράκης, Βαγγέλης Ρωμνιός, Πέτρος Ιωάννου, κ.ά. .

Στον ρόλο του Ανέστη Σκυρογιάννη ο Δάνης Κατρανίδης .
Στον ρόλο της Γιώτας Σκυρογιάννη η Υρώ Μανέ.


Το πρωτότυπο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς.
Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Κρητικού.
Εκτέλεση παραγωγής ABC productions.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]