Αποκαλυπτικό: Έτσι έχουν τα δεδομένα για τους 9 εργαζομένους που απολύει το STAR - Όλο το ρεπορτάζ

0

Πριν από λίγη ώρα, σας ενημερώσαμε για την ξαφνική στάση εργασίας που πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή οι εργαζόμενοι του STAR(δες εδώ), λόγω της ανακοίνωσης, από την εργοδοσία, ότι 9 άτομα πλέον δεν μπορούν να αξιοποιηθούν από το κανάλι. Τι ακριβώς σημαίνει ,λοιπόν, αυτό και πώς
έχουν τα πράγματα;Το tvnea έκανε ρεπορτάζ και σας το παραθέτει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, πράγματι, σε 9 άτομα του καναλιού γνωστοποιήθηκε σήμερα η απόλυσή τους, και ταυτόχρονα τους ανακοινώθηκε, πρώτον πως θα υπάρξει αποζημίωση, και δεύτερον πως θα απορροφηθούν από εταιρεία παραγωγής που ''τρέχει'' πρότζεκτ του STAR. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ μου,τα δεδομένα έχουν ως εξής: Το STAR ,λόγω του ότι πια δεν έχει τον ίδιο αριθμό εκπομπών σε σχέση με άλλες σεζόν ,δεν χρειάζεται αυτά τα 9 άτομα.

Ωστόσο, αν και επίσημα απολύονται, η κατάσταση, ή μάλλον οι συνθήκες ,είναι κάπως...πιο ιδανικές, και θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Μπορεί ,επομένως, να μην τους χρειάζεται άλλο το κανάλι, όμως, πέραν της αποζημίωσης-που φυσικά είναι υποχρέωση του καναλιού-, το STAR δεν αφήνει κανένα από τους 9 άνεργο, καθώς έκανε πρόταση ώστε και οι 9 να μεταφερθούν στο δυναμικό της εταιρείας παραγωγής που έχει αναλάβει το Shopping Star της Καγιά. Μάλιστα,σύμφωνα και πάλι με τις πληροφορίες μου, οι θέσεις που τους προσφέρονται στην εταιρεία είναι ίδιες με εκείνες που κατείχαν στον σταθμό, ώστε να μην υπάρξει καμια ανασφάλεια αναφορικά με το αντικείμενο που θα κληθούν να υπηρετήσουν στο νέο εργασιακό περιβάλλον.

Εν συνεχεία, κι αυτό είναι μάλιστα ακόμη πιο σημαντικό, οι πληροφορίες μου θέλουν και τους μισθούς που θα τους δίνει η εταιρεία παραγωγής να είναι ίδιοι με αυτούς που έπαιρναν από το STAR.  Εν ολίγοις: δεν θα υπάρξει καν μείωση στο μισθολόγιό τους .

Aκόμη, πρέπει να σας πω ότι ,το STAR έκανε μεν αυτή την - άκρως δελεαστική ,κατ' εμέ-πρόταση, όμως, οι  εννιά εργαζόμενοι έχουν κάθε δικαίωμα να την αρνηθούν .Έτσι, στην περίπτωση αυτή, θα λάβουν απλώς την αποζημίωσή τους από το κανάλι.Μάλιστα, για να σας εξηγήσω γιατί τη λέω δελεαστική, πρέπει να υπογραμμίσω πως ,τους προτάθηκε να μεταφερθούν στην εταιρεία που τρέχει ένα επιτυχημένο πρόγραμμα του STAR, αυτό της Καγιά,και στο οποίο πρόγραμμα το κανάλι έχει σκοπό να επενδύσει . Επομένως,αφού δεν τους...στέλνουν να εργαστούν για ένα πρόγραμμα αποτυχημένο,τότε, κι έστω σε ένα πρώιμο στάδιο, δεν τίθεται θέμα κοψίματος κι άρα εκ νέου απόλυσης. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !