ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ξεκινούν τα γυρίσματα για τον 2ο κύκλο...

0

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να μην έχει και επίσημα ολοκληρωθεί και μπορεί να είναι ακόμα στον
αέρα το ριάλιτι μόδας του STAR, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά, όμως, ήδη τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει να στήνεται ο 2ος κύκλος του.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πληροφορίες που φτάνουν στο Tvnea.com ,το προσεχές διάστημα, δηλαδή ίσως και αρχές Ιούλη ,θα αρχίσουν τα πρώτα γυρίσματα των επεισοδίων που θα δούμε στις οθόνες μας τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει σαφής εικόνα για τον ρυθμό των γυρισμάτων αυτών, αν δηλαδή διαρκέσουν μεγάλο διάστημα ώστε να εξασφαλιστεί μεγάλος αριθμός επεισοδίων, ή αν απλώς το κανάλι θέλει να έχει ένα επαρκές στοκ για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Θα επανέλθουμε ,επομένως, με νεότερο ρεπορτάζ για τις...λεπτομέρειες!

Η Βίκυ Καγιά, επομένως, που έκανε φέτος την ανατροπή και κέρδισε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού ,ξεπερνώντας σε νούμερα ακόμη και την ''Ελένη'' του Alpha, και μάλιστα σε μια ζώνη που ακόμα τη χτίζει, είναι...ήσυχη καθώς το κανάλι επενδύει και με το παραπάνω στο εν λόγω πρόγραμμα μόδας, που σίγουρα και τη νέα σεζόν θα είναι στις βασικές επιλογές του -γυναικείου κυρίως-κοινού. Μάλιστα, αξίζει στο σημείο αυτό να τονίσω πως, οι 9 εργαζόμενοι που απολύθηκαν και που τους προτάθηκε να ενταχθούν στην εταιρεία παραγωγής , πρόκειται ,αν κι εφόσον την αποδεχτούν ,να πιάσουν ,όπως λένε οι πληροφορίες μου ,αμέσως δουλειά  μια και η εταιρεία θέλει να τους αξιοποιήσει άμεσα κι έτσι να ξεκινήσουν όσο πιο σύντομα γίνεται τα γυρίσματα...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !