Καταγγελία της ΕΤΙΤΒΕ για τις απολύσεις στον ΑΝΤ1.

Η ΕΤΙΤΒΕ (Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος) με ανακοίνωση που εξέδωσε καταγγέλλει τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 για τις απολύσεις δύο τεχνικών του σταθμού από το ανταποκριτικό γραφείο της Θεσσαλονίκης.


Η Ένωση μας έρχεται σήμερα να καταγγείλει την Διοίκηση του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤΕΝΝΑ, ο οποίος προχώρησε αυτές τις μέρες στην τελειωτική συρρίκνωση του ανταποκριτικού γραφείου στην Θεσσαλονίκη, καταργώντας ένα τμήμα του και απολύοντας δύο συναδέλφους με πολυετή προσφορά στον εν λόγω σταθμό.

Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι, βάζοντας πάνω απ όλα το κέρδος, η Διοίκηση του ΑΝΤΕΝΝΑ απολύει συναδέλφους μας, με τρόπο, που θυμίζει εργασιακό μεσαίωνα. Και αυτό γιατί τους ανακοινώθηκε, άκουσον – άκουσον, να διαλέξουν μεταξύ τους για το ποιος θα απολυθεί και ότι οι υπόλοιποι που θα μείνουν, θα συνεχίσουν με μεγάλη μείωση στις αποδοχές τους.

Και έτσι, η δήθεν Μεγάλη Οικογένεια του ΑΝΤΕΝΝΑ δεν εκτίμησε τα χρόνια προσφοράς των συναδέλφων και τους σπρώχνει στην ανεργία…

Καλούμε, την Κυβέρνηση και τον Συντάκτη του Νόμου για τις Τηλεοπτικές Άδειες κ. Παππά να ασχοληθούν επιτέλους με τα παραρτήματα των Τηλεοπτικών Σταθμών Πανελλαδικής Εμβέλειας και να αναγκάσουν τους εν λόγω Σταθμούς να στελεχώσουν παραρτήματα στην Βόρεια Ελλάδα προς όφελος των εργαζομένων και της Ενημέρωσης.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: