'Ρουκ Ζουκ': Εξαιρετική πρεμιέρα για τη Ζέτα Μακρυπούλια - Πρωτιά για τον ΑΝΤ1...

0

Πρεμιέρα έκανε χθες το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, Ρουκ Ζουκ, κι αν κρίνουμε από τα νούμερα, το κοινό υποδέχτηκε ''ζεστά'' τη νέα πρόταση του καναλιού.

Το παιχνίδι θα προβάλλεται καθημερινά στις 3 το μεσημέρι, σε μια ζώνη που ο ανταγωνισμός είναι αρκετός. Χθες, η Ζέτα Μακρυπούλια στην πρεμιέρα της σημείωσε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, τερματίζοντας πρώτη στη ζώνη προβολής της. Πιο συγκεκριμένα, το ανανεωμένο Ρουκ Ζουκ έκανε 18,5 % στο σύνολο και το εντυπωσιακό 26,2% στα νεανικά! Έτσι ,άφησε πίσω της τον ανταγωνισμό που έφερε μικρότερα ποσοστά.

Να πούμε ,βέβαια, 2 πράγματα.Πρώτον, πως χθες ,λόγω του Αγ. Πνεύματος, δεν ήταν στον αέρα η 'Ελένη', οπότε από σήμερα θα αναπροσαρμοστούν τα δεδομένα κι ενδιαφέρον έχει να δούμε πόσο ποσοστό θα κρατήσει η Μενεγάκη, μια και η αισθητή πτώση της το τελευταίο διάστημα δεν την έχει αφήσει σε πολύ υψηλά επίπεδα.Και ,δεύτερον, ότι ο ΑΝΤ1 βάζει τηλεπαιχνίδι σε μια ζώνη...περίεργη που ούτε το κοινό γενικότερα έχει συνηθίσει να βλέπει παιχνίδια εκείνη την ώρα, ούτε και ειδικότερα στον ΑΝΤ1 ,μια και πάντα το κανάλι είχε επαναλήψεις σειρών-σήμα κατατεθέν. Συνεπώς, η Ζέτα πρέπει να χτίσει το κοινό της σιγά σιγά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !