Τα πρότζεκτ που αναλαμβάνει ο Λιάγκας στον ΑΝΤ1 και το δελτίο Τύπου που έρχεται...

0

Η σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της και η έλευση του Γιάννη Λάτσιου στον ΑΝΤ1 σηματοδοτεί μια νέα εποχή, με πολλά νέα και υποσχόμενα προγράμματα που αποσκοπούν στο να προσελκύσουν το
ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, People, και του Μαρίνου Βυθούλκα, ο Γιώργος Λιάγκας κάνει διαδοχικά ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο, προκειμένου να συμφωνήσουν τα project που θα αναλάβει ο παρουσιαστής από το φθινόπωρο. Πηγές του ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Γιώργος Λιάγκας θα αναλάβει να παρουσιάσει ένα βραδινό talk show, που εκτός από συνεντεύξεις θα περιλαμβάνει πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες και ανατρεπτικές ενότητες. Αν και το Lucky Room δεν θα συνεχιστεί, ο ΑΝΤ1 συζητά για ένα νέο format που θα ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του παρουσιαστή, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να τον δούμε στο τιμόνι ενός ριάλιτι παιχνιδιού που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το Φεβρουάριο του 2018.

Η ανανέωση του συμβολαίου:  Όλα είναι υπό συζήτηση και διαπραγμάτευση. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Λιάγκας θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 για δυο ή τρία χρόνια, ενώ σύντομα θα βγει και σχετικό δελτίο Τύπου, με το οποίο θα ανακοινώνεται και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας με τον 48χρονο παρουσιαστή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !