Έλλη Κοκκίνου: «Στο YFSF δεν κρίνονται καριέρες»

0
Η Έλλη Κοκκίνου φέτος συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του YFSF. Σε συνέντευξή της στο tv Έθνος μιλάει για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του show.

Πριν από χρόνια είχες συμμετάσχει στην επιτροπή του «Greek Idol» στον Alpha. Πέρασες τότε καλύτερα ή τώρα στο «Familiar»; 
«Είμαι πολύ πιο χαλαρή και γελάω περισσότερο στο «ΥFSF». Το «Familiar» είναι ένα πρόγραμμα με βασικό του συστατικό την πλάκα και το χιούμορ. Όχι τη διακωμώδηση της προσπάθειας των συμμετεχόντων, να το διευκρινίσουμε αυτό. Οι συμμετέχοντες του σόου κάνουν δύσκολη και σύνθετη δουλειά με πολλές πρόβες. Επίσης είμαι πιο χαλαρή γιατί έχω πια και μεγαλύτερη τηλεοπτική εμπειρία σε σχέση με το παρελθόν. Στο «YFSF» δεν κρίνονται καριέρες. Προσπάθειες νέων παιδιών που κρέμονται από τα χείλη του κριτή για την απάντησή του»

Από το «Familiar» έχεις ξεχωρίσει κάποιον από τους συμμετέχοντες; 
«Μου έχουν κάνει μεγαλύτερη εντύπωση τα πρόσωπα που δεν περίμενα πως θα «τσαλακωθούν» τόσο εύκολα. Όπως η Κόνι Μεταξά και η Σαμπρίνα. Στους ηθοποιούς ίσως είναι λίγο πιο εύκολο το «τσαλάκωμα» καθώς είναι η φύση της δουλειάς τους τέτοια. Ήμουν επίσης σίγουρη πως ο Ησαΐας θα πάει καλά. Του ταιριάζει το «Familiar».

Έχουμε πληθώρα μουσικών talent shows στην ελληνική τηλεόραση. Θεωρείς πως μπορούν να απορριφθούν στην εγχώρια μουσική βιομηχανία όλα αυτά τα παιδιά;
«Είναι το εφαλτήριο τα προγράμματα αυτά για να κάνουν καριέρα; Αν αυτά τα talent shows και αυτές οι φωνές υπήρχαν πριν από 10-12 χρόνια, τα παιδιά αυτά θα πήγαιναν πολύ καλύτερα απ’ ό,τι τώρα. Τα ίδια παιδιά, με το ίδιο ταλέντο, με την ίδια δυναμική. Τώρα η τηλεόραση απλά προσφέρει την προβολή. Δεν είναι όμως το Α και το Ω. Από ‘κεί και πέρα είναι στο χέρι τους αλλά και πολλών άλλων ανθρώπων να κάνουν κάτι. Τα talent shows είναι μόνο η αρχή»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !