Παίκτης του YFSF αποκαλύπτει για το σόου:«Μου είχε προταθεί άλλες 2 φορές,αλλά...»


Συμμετέχει φέτος στο σόου μεταμφιέσεων του ANT1 ,ΥFSF, και σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκαλύπτει πως του έγινε άλλες 2 φορές πρόταση αλλά δεν την αποδέχτηκε...

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μακαλιά ,που μίλησε στην Κλάρα Γενιτσαριώτη και το Tv Ethnos...


Πώς προέκυψε η πρόταση για να συμμετάσχεις; 

Η αλήθεια είναι ότι μου είχε προταθεί δύο φορές στο παρελθόν και είχαμε κάνει μια συζήτηση με τους υπεύθυνους του σόου. Τότε το είχα «φοβηθεί», γιατί δεν ένιωθα έτοιμος να συμμετάσχω. Επίσης, είχα μεγάλο φόρτο εργασίας και δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω. Αυτήν τη φορά αισθάνθηκα ότι το είχα ανάγκη. Θέλησα να δοκιμαστώ σε κάτι που τόσο καιρό «φοβόμουν» και είχα τον χρόνο να δουλέψω.

Το «Your face sounds familiar» είχε πάντα υψηλές τηλεθεάσεις, όμως,φέτος έχει απέναντί του το «Survivor». 

Είναι διαφορετικά προϊόντα. Νιώθω ότι το «Survivor» πάει να καλύψει ένα άλλο κενό και το «Your face sounds familiar» κάτι άλλο. Δεν τα θεωρώ ανταγωνιστικά προγράμματα. Καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος σπεύδει προς κάτι υπερβολικά ανάλαφρο, το έχει ανάγκη. Θεωρώ όμως ότι γρήγορα θα ξεφουσκώσει. Το «Your face sounds familiar» έδειξε με το πρώτο live ότι έχει τα φόντα να επαναφέρει τον κόσμο, να δει ξανά κάτι διαφορετικό. 

Θα πήγαινες στο «Survivor»; 

Προσωπικά δεν θα πήγαινα, αλλά δεν το κρίνω αρνητικά. Είναι και αυτό ένα ωραίο τηλεοπτικό προϊόν, έχει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία, και κοινωνιολογικά αν το δει κανείς, αλλά δεν θα πήγαινα γιατί δεν μου ταιριάζει. Το βλέπω και εγώ αν έχω χρόνο, δεν θα έλεγα σε κάποιον να μην πάει. Είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα με τα καλά και τα κακά του.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: