Μαζωνάκης για X FACTOR:'Βρήκα την πρόταση ενδιαφέρουσα...'

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι φέτος στην κριτική επιτροπή του μουσικού σόου,
X-FACTOR. O καλλιτέχνης μιλά για την απόφαση να πει το ''ναι'' αλλά και για τα ταλέντα...

Τι σας δελέασε για να αποδεχτείτε την πρόταση και να. συμμετάσχετε στο «X-factor»;

«Πολύ απλά έγινε αυτή η πρόταση και τη βρήκα ενδιαφέρουσα. Το X-factor είναι ένα talent show αρκετά κλασικό κι ενδιαφέρον, γιατί δίνει μεγάλο βάρος στο καλλιτεχνικό σκέλος, και αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο όπου προβάλλεται. Ο διαγωνιζόμενος αντιμετωπίζεται ως "πακέτο", φωνή, παρουσία, styling, και σε όλη τη διάρκεια των live καταβάλλεται μια σοβαρή προσπάθεια διαμόρφωσης και εκπαίδευσης του παίκτη».

Αν βρισκόσασταν στο πρώτο σκαλοπάτι της καριέρας σας, θα συμμετείχατε σε μουσικό talent show;

«Όταν εκκίνησα εγώ την πορεία μου στο τραγούδι, τα πράγματα ήταν αλλιώς. Υπήρχε μια σοβαρή δισκογραφία και οι άνθρωποι τους που ήταν κυνηγοί ταλέντων. Τώρα τα talents shows είναι μια ευκαιρία. Μπορεί να πάρεις ένα διαβατήριο. Το θέμα είναι τι θα το κάνεις στη συνέχεια».

Ως κριτής, τι αναζητάτε στους διαγωνιζομένους;

 «Το ταλέντο, που δεν είναι απλά η φωνή, αλλά η ικανότητα να ξεχωρίσει. Να πείσει ότι μπορεί να σταθεί στο τοπίο του τραγουδιού».

Τι έχετε εισπράξει μέχρι στιγμής από τη συμμετοχή των διαγωνιζομένων;

«Υπάρχουν πάντα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις κι εξελίξιμες. Αυτό είναι ενθαρρυντικό. Είναι σημαντικό ο κόπος που καταβάλλουμε όλοι να πιάσει τόπο».

Σας αγχώνει το γεγονός ότι, ως κριτής μπορεί να αδικήσετε κάποιον διαγωνιζόμενο;

«Το να αδικήσεις κάποιον είναι μέσα στους κανόνες του παιχνιδιού και θα πω Δυστυχώς. Καταρχήν μπορεί να "αδικήσεις" κάποιον και χωρίς δική σου ευθύνη, γιατί μπορεί ο διαγωνιζόμενος να βρέθηκε σε κακή μέρα. Να είχε άγχος κ.λπ. Παρ' όλα αυτά, δεν πρέπει να δραματοποιούμε τα πράγματα, καθώς πρόκειται για ένα παιχνίδι και δεν τελειώνει τίποτα εκεί για κανέναν, απλά είναι μια ευκαιρία» .

 Τηλεθεατής

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: