Φάιφερ και Ντε Νίρο στην τηλεταινία «The Wizard of Lies»

Unknown
0

Τη σύζυγο του μεγαλοαπατεώνα της Γουόλ Στριτ, Μπέρναρντ Μάντοφ, Ρουθ, επισκέφτηκε η Μισέλ Φάιφερ για να προετοιμάσει τον ρόλο της για την τηλεταινία του ΗΒΟ «The Wizard of Lies».


Μετά το σκάνδαλο με την «πυραμίδα Μπέρναρντ Μάντοφ», η Ρουθ έζησε για ένα μικρό διάστημα σε ένα διαμέρισμα στο Ολντ Γκρίνουιτς, που ανήκε σε έναν από τους γιους της, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα περίπου 90 τ.μ.

Παρόλο που η Φάιφερ πέρασε χρόνο με την Μάντοφ, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Μπάρι Λέβινσον, δήλωσε στο περιοδικό Page Six: «δεν νομίζω πως θα ήταν σωστό να πούμε “συνεργάστηκαν για την ταινία”. Η Μισέλ πέρασε απλώς λίγο χρόνο μιλώντας με την Ρουθ. Δεν νομίζω ότι η Μισέλ μίλησε μαζί της για το σενάριο. Ήταν απλώς για να γνωριστούν μεταξύ τους, τη λίγη ώρα που πέρασαν μαζί».


Μάλιστα, ο σκηνοθέτης, αλλά και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που υποδύεται τον Μάντοφ στην ταινία, δεν συναντήθηκαν ποτέ με τον Μπέρναρντ στη φυλακή. Αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six, τόσο η Ρουθ όσο και ο Μπέρναρντ είδαν το φιλμ. Ο Λέβισνον, του οποίου ο γιος Σαμ έγραψε το σενάριο για την τηλεταινία, δήλωσε: «δεν πιστεύω ότι η Ρουθ είδε την ταινία. Όσο για τον Μπέρναρντ... Έχουν ΗΒΟ στη φυλακή;».

Επιπλέον, το περιοδικό υποστηρίζει ότι πράκτορες του FBI παρείχαν πληροφορίες και «τεχνική» βοήθεια για να γίνει η ταινία, αν και όπως σημειώνει, δεν υπάρχει κανένας επίσημος σχολιασμός.


Η ταινία θα προβληθεί στις 20 Μαΐου. Η Ρουθ Μάντοφ αποτέλεσε και την πηγή έμπνευσης του Γούντι Άλεν για την ταινία «Θλιμμένη Τζασμίν», που ενσάρκωσε στη μεγάλη οθόνη η Κέιτ Μπλάνσετ.

naftemporiki

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !