Whitney Houston: Αυτή η γυναίκα ήταν ο έρωτας της ζωής της

0
Από τότε που η Whitney Houston βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα του Beverly Hilton, στις 11 Φεβρουαρίου του 2012, οι φαν της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και ηθοποιού αναρωτιούνται γιατί η ζωή της ποπ ντίβας είχε τόσο «μολυνθεί» από θλίψη και αυτοκαταστροφή. Ένα αμφιλεγόμενο νέο ντοκιμαντέρ μπορεί να παρέχει τις απαντήσεις.


Στις 26 Απριλίου, το Whitney: Can I Be Me των Nick Broomfield και Rudi Dolezal έκανε πρεμιέρα στο Tribeca Film Festival, ιχνογραφώντας το ασταθές πορτρέτο μιας superstar τόσο βασανισμένης και ταυτόχρονα τόσο ταλαντούχας. Παρόλο που το ντοκιμαντέρ δεν έχει την επίσημη έγκριση από την οικογένειά της, ο Dolezal γνώριζε τη Houston και την κινηματογραφούσε σε όλη της τη ζωή, ενώ το φιλμ περιέχει πολλές συνεντεύξεις από στενούς συνεργάτες και φίλους, οι οποίοι μιλούν ειλικρινά για τη σεξουαλικότητά της, που έρχεται σε αντίθεση με τη δημόσια εικόνα της. Οι φήμες για την επί δεκαετίες σχέση της με τη διευθύντρια δημιουργικού Robyn Crawford δεν είναι καινούριες, αλλά το Can I Be Me αντιμετωπίζει το ζήτημα αυτό ως βασικό, εξετάζοντας το τίμημα που πλήρωσε η τραγουδίστρια για το μυστικό της. Ο συναισθηματικός πόνος ζευγάρωσε με την εξάρτηση από τα ναρκωτικά και οδήγησε τη Houston σε ένα αυτοκαταστροφικό μονοπάτι, που τελείωσε με το θάνατό της στα 48 της.

Κανείς δεν διαφωνεί πως η Crawford και η Houston, που συναντήθηκαν όταν ήταν έφηβες στο East Orange, μοιράστηκαν ένα συναισθηματικό δεσμό. (Η Crawford δεν εμπλέκεται ευθέως στο φιλμ και δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο στο People.) Σε μια ταραχώδη ζωή, η Crawford ήταν ο βράχος της Houston. «Δεν νομίζω πως (η Whitney) ήταν gay. Θεωρώ πως ήταν bisexual» λέει η επί χρόνια φίλη και στιλίστριά της, Ellin LaVar, στο φιλμ. «Η Robyn την αγαπούσε. Σε εκείνη η Whitney βρήκε ασφάλεια και παρηγοριά». Άλλοι που ρωτήθηκαν σχετικά βεβαιώνουν τη δύναμη αυτής της αγάπης. «Ήταν αχώριστες» θυμάται ο Kevin Ammons, που δούλευε στην ασφάλεια της Houston. «Ο Bobby Brown δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει τη Robyn».

Ο Brown –που δεν συμμετέχει στο φιλμ– παντρεύτηκε τη Houston το 1992 και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συγκρούστηκε με την Crawford. «Ήταν σαν φωτιά και πάγος» λέει ο David Roberts, ο πρώην σωματοφύλακας της Houston, στο ντοκιμαντέρ. «Θα έδιναν μάχη για την αγάπη της. Ο Bobby και η Crawford είχαν έλθει ακόμη και στα χέρια και υπήρχαν φορές που εκείνος δεν ήταν ο νικητής». (Ο Brown έχει πει, πως έχοντας την Crawford στη ζωή της, «η Whitney θα ήταν ζωντανή σήμερα».)

Το 1999, η Crawford και η Houston χώρισαν, εξαιτίας της πίεσης της Brown και άλλων συγγενών, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. «Τότε ξεκίνησε η κατρακύλα της Whitney» λέει η LaVar στο φιλμ. «H Robyn ήταν το πρόσωπο που την κρατούσε δυνατή».

Κατά τη διάρκεια της ζωής της, η Houston έχει αρνηθεί, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, πως εκείνη και η Crawford είχαν δεσμό. Ο Dolezal λέει πως εκείνος και ο Broomfield έλαβαν προειδοποιήσεις από δικηγόρους για το ντοκιμαντέρ. Αλλά επιμένει πως το φιλμ είναι αληθινό προς όλους – και στη μεγαλύτερη αγάπη της. «Η Robyn ήταν πιθανώς το μοναδικό πρόσωπο, έστω από αυτά που συνάντησα, που αντιλαμβανόταν ολοκληρωτικά τη Whitney» είπε στην πρεμιέρα του Can I Be Me. «Ήταν η εξ απορρήτων της… και αυτό ήταν η πηγή της τριβής και του διλήμματος που είχε η Whitney».

peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !