Αργύρης Αγγέλου: Επιστρέφει στην tv μέσα από το «Σόι»

Unknown
0

Η έλευση του καινούργιου γείτονα σε συνδυασμό με... ένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων μετατρέπουν ένα ήσυχο, οικογενειακό βράδυ σε... νύχτα των δολοφόνων.


Ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου «εισβάλλει» στην κωμωδία του Alpha «Το Σόι σου» στο επεισόδιο της Πέμπτης και μιλάει στο «TV Εθνος» για την γκεστ εμφάνισή του στη σειρά, το κλίμα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αλλά και την επιθυμία του να επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από ένα σίριαλ.

«Υποδύομαι τον Δημήτρη, τον καινούργιο γείτονα ο οποίος έρχεται να μείνει στη διπλανή κατοικία της οικογένειας Τριανταφύλλου. Γίνεται ένα ατύχημα, συγκεκριμένα χτυπάει το χέρι του, γιατί επισκευάζει το σπίτι προκειμένου να εγκατασταθεί και με αυτή την αφορμή τους επισκέπτεται για να ζητήσει βοήθεια. Παράλληλα σύμφωνα με ένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων που αναφέρει ότι καταζητείται ένας μανιακός δολοφόνος ο οποίος σκορπά τον πανικό στην περιοχή της Κηφισιάς ξεκινούν οι παρεξηγήσεις. Έτσι αρχίζουν όλα» λέει στο «TV Εθνος» ο Αργύρης Αγγέλου.

Ο ηθοποιός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στα γυρίσματα μετά από αρκετά χρόνια με παλιούς του συνεργάτες. «Είδα αγαπημένους φίλους. Με τον σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο αλλά και τον βοηθό σκηνοθέτη Σταμάτη Πατρώνη δουλέψαμε μαζί στο ‘Παρά Πέντε’. Επίσης συνάντησα ξανά τον Παύλο Ορκόπουλο, τον τηλεοπτικό μου μπαμπά για πολλά επεισόδια, τη Βάσω Λασκαράκη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη που έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο. Τα παιδιά ξέρουν καλά αυτό που κάνουν. Εχουν εξαιρετικό ρυθμό και ήταν όλοι φιλόξενοι. Τρεις μέρες πέρασα υπέροχα και χάρηκα που έγινα έστω και για λίγο μέλος αυτής της ωραίας, της τρελής οικογένειας».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !