Το SYTYCD είναι μια ανάσα πριν τα Bootcamp...


Περισσότεροι από 30 διαγωνιζόμενοι σε κάθε επεισόδιο, πολλές και διαφορετικές χορογραφίες, ένας στόχος. Το εισιτήριο για τα Bootcamp!

Απόψε, Πέμπτη 4, και αύριο, Παρασκευή 5 Μαΐου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1, στην 4η και 5η Audition του “So You Think You Can Dance”

Την Παρασκευή 28 Απριλίου, παρακολουθήσαμε την 3η Audition του “So You Think You Can Dance”. 15 χορευτές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής. 11, εξ αυτών ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους και κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση των Bootcamp.


Αυτή την εβδομάδα, μία «ανάσα» πριν την έναρξη των Bootcamp, το “So You Think You Can Dance”, επιστρέφει με δύο επεισόδια των Audition. Την Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 Μαΐου, θα παρακολουθήσουμε περισσότερους από 30 διαγωνιζόμενους σε κάθε επεισόδιο, πολλές και διαφορετικές χορογραφίες από salsa, breakdance, σύγχρονο, Bollywood, bachata, hip hop, jazz έως παραδοσιακούς χορούς, πειραματικούς και κλασικά είδη χορού «πειραγμένα». Ο στόχος ,όμως, είναι ένας! Το εισιτήριο για την επόμενη φάση των Bootcamp.

Ποιοι θα τα καταφέρουν;


Το “So You Think You Can Dance”, ένα «χορευτικό ταξίδι» γεμάτο πάθος, θέληση, ενέργεια, φαντασία και δυναμική, έρχεται για να μας «παρασύρει» στον ρυθμό του, απόψε κι αύριο, στις 21.00 στον ΑΝΤ1!

H Βίκος Cola Στέβια είναι Χορηγός του “So You Think You Can Dance”.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: