Η Παπαδοπούλου για το παράνομο φαγητό στο #Survivorgr:«Φάγαμε όλοι και είμαστε συνένοχοι»


Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, που πριν από λίγο καιρό αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, μίλησε μέσα σ' άλλα και για το παράνομο φαγητό ,που ,όπως ανακοίνωσε ο Τανιμανίδης, οι παίκτες έφαγαν...

«Όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι πως υπήρχαν άτομα που λειτουργούσαν με συγκεκριμένη τακτική για να παραμείνουν στο παιχνίδι, στενοχωριόμουν. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να παίξω κάποιο συγκεκριμένο ρόλο, του καλού ή του κακού, για να επιβιώσω. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μπορούσα να είμαι κάτι άλλο από αυτό που είναι η Ειρήνη. Αυτό που βλέπατε εσείς δεν είχε καμία σχέση με αυτό που βίωσα εγώ εκεί. Εξαιτίας της πείνας, της απομόνωσης και της έλλειψης επικοινωνίας, όλα διογκώνονται. Ένα περιστατικό άνευ σημασίας που θα συνέβαινε στην παραλία, στο επεισόδιο μπορεί να φαινόταν εξαιρετικά σοβαρό».

Πρόσφατα ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε πως οι ομάδες προμηθεύτηκαν φαγητό από ανθρώπους εκτός της παραγωγής, κάτι που είναι κόντρα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού.Τι λέει για αυτό;

«Η δική μου συμμετοχή ήταν από τη στιγμή που έφτανε σε μας το φαγητό. Δεν ερωτήθηκα, δηλαδή, ποτέ προκειμένου να συμφωνήσω ή όχι σε αυτή την κίνηση της ομάδας μου, αλλά φάγαμε όλοι μαζί και είμαστε όλοι συνένοχοι», δηλώνει στον Μαρίνο Βυθούλκα και το People.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: