ΣΚΑΪ: Βρήκαν το ριάλιτι που θα πάρει τη θέση του #Survivorgr...

0

Το ριάλιτι που θα αντικαταστήσει το Survivor όταν ολοκληρωθεί, αναζητά ο ΣΚΑΪ, και φαίνεται πως βρήκε τη λύση, σε συνεργασία πάντα με τον Τούρκο παραγωγό, Acun Ilicali. Μετά τις κακουχίες,
την πείνα και τα αγωνίσματα στον Άγιο Δομίνικο, το κανάλι του Φαλήρου στρέφεται σε κάτι πιο… φανταχτερό, καθώς θα προβάλει το My Style Rocks.

Στο εν λόγω ριάλιτι παίρνουν μέρος 13 παίκτριες, οι οποίες, για 13 εβδομάδες, καλούνται να πείσουν ότι διαθέτουν στυλ ώστε να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο, μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες, κάποιες εκ των οποίων θυμίζουν εκείνες του Shopping Star μια και τα διεθνή δικαιώματα τα έχει η ίδια εταιρεία. Η εκπομπή διαθέτει κριτική επιτροπή από σχεδιαστές μόδας, στυλίστες και διάσημα πρόσωπα, που βαθμολογούν τις διαγωνιζόμενες και δίνουν ασυλία στις τρεις πιο καλοντυμένες, ενώ στη συνέχεια το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζει ποια παίκτρια θα αποχωρήσει. Με δεδομένο ότι ο δεύτερος κύκλος του Survivor θα αρχίσει τον Φεβρουάριο του 2018, το My Style Rocks προορίζεται να ενταχθεί στo πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τον Οκτώβριο.



Πηγή:Real News

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !