ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ:Δεν έκλεισε η Ρόδος για τον μεγάλο τελικό του #Survivorgr-Όλο το ρεπορτάζ στο tvnea!

0

Όπως είναι εδώ και καιρό γνωστό, ο τελικός του SURVIVOR πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και όχι στον Άγιο Δομίνικο.Τις τελευταίες ώρες ,λοιπόν, ''φωτιά'' έχουν πάρει τα
δημοσιεύματα που θέλουν τη Ρόδο να είναι το...τυχερό νησί που θα φιλοξενήσει την τεράστια αυτή παραγωγή του ΣΚΑΪ και πως ήδη έχει επιλεγεί ακόμη και το σημείο διεξαγωγής του, που δεν είναι άλλο από την παλιά μεσαιωνική πόλη με τα πανέμορφα κάστρα της!

Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν είναι αληθές .Ή, για να είμαι ακριβής, τίποτα δεν έχει ακόμα κλειδώσει. Σύμφωνα ,λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com , αυτή τη στιγμή που σας γράφω ,κανένα νησί και γενικότερα καμια περιοχή της χώρας μας δεν έχει επιλεγεί για τον τελικό του επιτυχημένου ριάλιτι. Μάλιστα, σε επικοινωνία που το tvnea είχε με υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού, μας τονίστηκε πως τίποτα δεν έχει επιλεγεί καθώς η παραγωγή έχει θέσει,όπως είναι λογικό, αίτημα σε πάρα πολλά μέρη της Ελλάδας για να φιλοξενήσουν τον εν λόγω τελικό, και πως όλα εξαρτώνται άμεσα από τη διαθεσιμότητα των ξενοδοχειακών μονάδων που έχει το κάθε μέρος. Καθώς ,μην ξεχνάμε πως για να στηθεί όλη αυτή η παραγωγή, τα δωμάτια που απαιτούνται δεν είναι ούτε 1, ούτε 5 ,ούτε 10, αλλά ούτε και 50!

Συνεπώς, η τελική απάντηση των υπευθύνων προς τους ιθύνοντες του Σκάι δεν έχει ακόμα δοθεί,όμως, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω ,η επίσημη αυτή απάντηση - και κατ' επέκτασιν και η επιλογή του μέρους- θα γίνει πάρα πολύ άμεσα. Καμια Ρόδος ,εν ολίγοις, δεν έχει κλειδώσει ,αλλά σίγουρα είναι ένα από τα μέρη που η παραγωγή έχει προσεγγίσει. Μην αποκλείετε ,βέβαια, να είναι τελικά εκείνο το νησί όπου θα λάβει μέρος ο τελικός, όμως, αυτό ακόμα δεν το ξέρουν ούτε καν...στον ΣΚΑΪ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !