ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ: Ανατροπή στο #SURVIVORGR - Πώς πήγαν στον ALPHA- Γιατί έφυγαν από τον ΑΝΤ1-Η ΦΑΡΜΑ επιστρέφει;- Η Τσολάκη μετακομίζει;

0
Καλησπέρα, φίλοι μου.
Ξέρω, με χάσατε λίγο καιρό, όμως, είμαι εδώ ξανά με την ίδια όρεξη! Βλέπετε,πολλές φορές υπάρχουν κι άλλα θέματα στη δουλειά που θέλουν λύσεις κι έξυπνες κινήσεις ,ώστε να μπορέσεις να πας παρακάτω και να κάνεις το επόμενο βήμα...


Ξέρω πως τον καιρό που δεν έγραφα τη στήλη , έγινα πολλά, πάρα πολλά. Ήρθαν τα πάνω κάτω σε πολλούς τομείς. Ο Σκάι φυσικά φέρει την ευθύνη για όλα αυτά με το SURVIVOR.
Δεν ξέρω αν το ξέρετε, αλλά  ο ΣΚΑΪ δεν ήθελε το SURVIVOR. Έκανε τα πάντα για να αποκτήσει το THE VOICE και απλά το Survivor τους προέκυψε. Αντίθετα, το STAR που είχε στα χέρια του τα 2 αυτά προγράμματα , ήθελε να βγάλει το SURVIVOR διακαώς..
Το ριάλιτι επιβίωσης έφερε τους πάνω κάτω, και τους πολύ κάτω , πολύ πάνω... Πάρα πολύ πάνω... Δεν νομίζω να υπάρξει ξανά καθημερινό πρόγραμμα που να χτυπάει τα νούμερα του SURVIVOR. Είναι η απόλυτη επιτυχία της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν ξέρω αν είναι θετικό αυτό, είναι ,όμως, η πραγματικότητα.

Στον ΑLPHA πάλι ανοίγουν σαμπάνιες, για την ώρα τουλάχιστον. Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως δείχνουν... Φυσικά μιλάω για την απόκτηση της ομάδας του ΜΠΡΟΥΣΚΟ. Πολλές φορές τα χρήματα , είναι αυτά που κάνουν την διαφορά, και σε αυτή την περίπτωση τα χρήματα έπαιξαν τον μεγαλύτερο ρόλο (βασικά τον μοναδικό). Ζήτησαν και τα πήραν... Και ζήτησαν μάλιστα πολύ περισσότερα από αυτά που έδινε ο ΑΝΤ1.Το αν έκαναν καλά, αυτό θα φανεί την επόμενη χρονιά.

Από την άλλη στον ΑΝΤ1 η αποχώρηση έπεσε σαν βόμβα . Βλέπετε ,ο ΑΝΤ1 είχε συμφωνήσει με τους δημιουργούς για το ΤΑΤΟΥΑΖ (δεν τους άρεσε καθόλου ο τίτλος) ,ωστόσο, για το Κόκκινο νυφικό και τη δραματική σειρά λίγων επεισοδίων ,δεν είδαν τίποτα απολύτως. Και μπορεί οι δημιουργοί του Μπρούσκο να ήθελαν να κλείσουν και τα 3 αυτά προγράμματα, ο ΑΝΤ1 ,όμως,για την επόμενη χρονιά έχει άλλα σχέδια και θα επιμείνει καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΑ,με ένα μείγμα προγραμμάτων με σειρές , εκπομπές, ριάλιτι, τηλεπαιχνίδια αλλά και ΝΕΑ SHOW.

Σε υψηλή προτεραιότητα είναι η Φάρμα στον ΑΝΤ1. Η ΦΑΡΜΑ ξεκίνησε να συζητιέται έντονα ξανά στο κανάλι κι όπως όλα δείχνουν από τον Οκτώβρη θα βγει στις οθόνες . Επικρατέστερος για να αναλάβει την παρουσίαση είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος γνωρίζει καλά το πρότζεκτ, αφού είχε παρουσιάσει τον πρώτο κύκλο στο Mega το 2003, ωστόσο, φήμες που ήρθαν στα αφτιά μας θέλουν και τον Γιώργο Λιάγκα να φλερτάρει με το ριαλιτι...

Έντονα ακούγεται μια ακόμα φήμη , που για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται από κανέναν. Η Ελένη Τσολάκη ετοιμάζει βαλίτσες για ΣΠΑΤΑ... Ναι, καλά καταλάβατε. Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στα αφτάκια μου, η Ελένη Τσολάκη πάει προς ΑΝΤ1... Μην σας φανεί παράξενο ,αν τελικά ισχύει η συγκεκριμένη φήμη , να τη δούμε και το καλοκαίρι στο κανάλι σε μια νέα μεσημεριανή-απογευματινή εκπομπή, λέω εγώ τώρα!


Αυτά για σήμερα από το Τηλεκοντρόλ.

Για επικοινωνία μαζί μουΚάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis Ακολουθήστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea Ακολουθήστε στο Instagram:pasxalidis_giorgosΣτείλτε μου email:tvnea@hotmail.com


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !