Πιο σκοτεινός και τρομακτικός ο δεύτερος κύκλος του 'Stranger Things'

Unknown
0

Απέχουμε έξι περίπου μήνες από το φετινό Halloween, που θα σημάνει την έναρξη για τον δεύτερο κύκλο του «Stranger Things», και οι συντελεστές της σειράς των αδελφών Ντάφερ συντηρούν την προσμονή προσφέροντας φειδωλές πληροφορίες για το μέλλον των χαρακτήρων της.


Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι οι αξιαγάπητοι ανήλικοι πρωταγωνιστές της έχουν πάψει να είναι περιζήτητοι: ο Μάικ, ο Γουίλ, ο Ντάστιν, ο Λούκας και η Eleven (κατά κόσμον Φιν Γούλφχαρντ, Νόα Σναπ, Γκέιτεν Ματαράτσο, Κέιλεμπ ΜακΛάφλιν και Μίλι Μπόμπι Μπράουν) εξασφάλισαν ακόμα ένα εξώφυλλο, αυτή τη φορά στο τεύχος Μαΐου του Emmy Magazine, όπου μίλησαν για την απρόσμενα ιλιγγιώδη επιτυχία τους και έδωσαν μερικά νέα στοιχεία για την ερχόμενη σεζόν.

«Θα υπάρξουν μερικές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν οι χαρακτήρες, οι οποίες θα είναι αληθινές, θα είναι δυσάρεστες» περιγράφει ο Γούλφχαρντ (ο οποίος πολύ ταιριαστά πρωταγωνιστεί και στο πολυαναμενόμενο «It» του Στίβεν Κινγκ). «Αυτή η σεζόν θα είναι πολύ πιο σκοτεινή, πολύ περισσότερο προσανατολισμένη στον τρόμο. Νομίζω ότι θα αρέσει στον κόσμο περισσότερο από την πρώτη».

 news247

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !