Αnt1: Aυτά είναι τα πρότζεκτ για τη νέα σεζόν- Όλο το ρεπορτάζ...


Δια στόματος του Υπεύθυνου Προγράμματος του ΑΝΤ1 ,Τζώρτζη Ποφάντη, μάθαμε τα σχέδια του
καναλιού για το πρόγραμμα της νέας σεζόν. Έχουμε και λέμε, λοιπόν...

Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στόχος είναι να ανανεωθεί πλήρως την επόμενη σεζόν και να έχει ποικιλία που καλύπτει κάθε γούστο. Ένα ριάλιτι σόου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα σκαριά και θεωρείται το πιθανότερο για να επιστρέψει την επόμενη σεζόν στη μικρή οθόνη .Ο λόγος για τη γνωστή σε όλους μας Φάρμα, που επικρατέστερος για να την παρουσιάζει είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου(όπως σας έχει ενημερώσει σχετικά και το tvnea.com). Παράλληλα, τα στελέχη μελετούν και άλλα κόνσεπτ, καθώς μέσα στις σκέψεις είναι να φέρουν κι ένα ακόμη πρωτότυπο σόου που δεν έχει παίξει στο παρελθόν στην ελληνική τηλεόραση. 

Όσον αφορά την ελληνική μυθοπλασία, η ελληνική σειρά του ΑΝΤ1 που θα προβάλλεται καθημερινά ,είναι η ελληνοποιημένη Χουάνα, η παρθένα, ενώ θα προβάλλονται, με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό, δύο ακόμη σειρές εβδομαδιαίες, κωμωδίες. Στο πρόγραμμα της νέας σεζόν θα ενταχθεί και κάποιο δραματοποιημένο ριάλιτι και ήδη αναζητείται το κόνσεπτ πάνω στο οποίο θα βασιστεί.

Μέλημα των στελεχών του καναλιού είναι να βρουν και τα κατάλληλα τηλεπαιχνίδια. Η αρχή θα γίνει από φέτος με το Ρουκ Ζουκ, ενώ την επόμενη σεζόν θα υπάρξουν κι άλλα. Παράλληλα, θα ενεργοποιηθεί η late night ζώνη με ένα καινούργιο late night σόου και ήδη γίνονται συζητήσεις για το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση, αλλά και για το πώς θα διαμορφωθεί το κόνσεπτ του.

Επιθυμία των ιθυνόντων του ΑΝΤ1 είναι οι εκπομπές, Ράδιο Αρβύλα, Σου-Κου, Καλημέρα Ελλάδα, και Πρωινό, να συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τον Θέμο Αναστασιάδη σε ένα ανανεωμένο ριζικά κόνσεπτ. Επίσης, σε συζήτηση βρίσκονται στον ΑΝΤ1 και για το στήσιμο μιας εκπομπής με φάρσες, την παρουσίαση της οποίας θα αναλάβει ένα φρέσκο πρόσωπο...

Της Βίκυς Διαμάντη στο Μytv

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: