Η ενεργοποίηση του MEGA,ενεργοποιεί και τους άλλους καναλάρχες...

0

Η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη με ποσοστό περίπου 20% στο MEGA, αναμένεται να αναθερμάνει τις σχέσεις των υπολοίπων καναλαρχών που διανύουν περίοδο έντασης λόγω των ακραίων συνθηκών
στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό. Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρη ακόμα η γραμμή που θα ακολουθηθεί, μια και τα δεδομένα είναι αρκούντως αντιφατικά μεταξύ τους.

Από τη μία πλευρά είναι το MEGA, που έχει πέσει σε λήθαργο και με τις τελευταίες εξελίξεις φαίνεται να ξυπνά με διάθεση να επιστρέψει δυναμικά στον ανταγωνισμό,στοιχείο που αναμφισβήτητα προβληματίζει τους υπόλοιπους παίκτες της τηλεοπτικής σκακιέρας οι οποίοι συνήθισαν με έναν παίκτη λιγότερο. Από την άλλη πλευρά ,το θέμα του αριθμού των τηλεοπτικών αδειών παραμένει ψηλά στην ατζέντα όλων των εμπλεκομένων, μέχρι να προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός από το ΕΣΡ.

Βεβαίως, το MEGA είναι ένα κανάλι με ισχυρό brand name και ακόμη ισχυρότερη ταινιοθήκη… που σημαίνει πρακτικά ότι αν «ξυπνήσει» το εκτόπισμά του στην αγορά θα είναι ασύγκριτα μεγαλύτερο από οποιοδήποτε νέο κανάλι που θα αδειοδοτηθεί και «χτιστεί» από μηδενική βάση στην περίπτωση που δοθούν περισσότερες από 6 άδειες.

Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !