Στις τράπεζες το σχέδιο για το Mega Channel

0
Στα χέρια των στελεχών των πιστωτριών τραπεζών του Mega βρίσκεται το business plan της εταιρείας συµβούλων Grant Thornton για το Μεγάλο Κανάλι.


Το σχέδιο που έχει καταρτιστεί θα περάσει από το «κόσκινό» τους, καθώς πρέπει να αποσαφηνιστούν µια σειρά από λεπτοµέρειες, µε πρώτη τη δυνατότητα να αποδειχθεί βιώσιµο και δεύτερη να συµµετέχουν σε αυτό µέσω Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου τόσο οι νυν ιδιοκτήτες όσο και ενδιαφερόµενοι νέοι.

Για πρώτη φορά µετά από πολύ καιρό και από πρόσωπα τα οποία βρίσκονται κοντά στην πλευρά Βαρδινογιάννη λένε πως «κάτι κινείται» στο µέτωπο του καναλιού, αν και το τοπίο παραµένει ασαφές. Κι αυτό επειδή, αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τις τράπεζες, πρέπει να εξασφαλιστεί πως οι νυν µέτοχοι θα καταβάλουν το µερίδιο που προβλέπεται για την ΑΜΚ και ταυτόχρονα µε τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα υπάρξει νέος επενδυτής, η συµµετοχή του οποίου υπολογίζεται σε ένα ποσό το οποίο µπορεί να φτάσει και τα 20 εκατοµµύρια ευρώ.

Στο Mega οι εργαζόµενοι που έχουν αποµείνει να εµφανίζονται προκειµένου να βγαίνει στον αέρα το υποτυπώδες πρόγραµµα µε τις επαναλήψεις, αλλά και όσοι βρίσκονται σε επίσχεση το µόνο που περιµένουν πλέον είναι να ακούσουν ότι εµφανίστηκε υποψήφιος για να µπει στο κανάλι µαζί µε τις πλευρές Μπόµπολα και Βαρδινογιάννη.

Το όνοµα που ακούγεται περισσότερο είναι αυτό του Ιβάν Σαββίδη, σενάριο που ο ίδιος «πυροδότησε» µε συνέντευξή του, στην οποία εξέφρασε τη σιγουριά ότι µπαίνει σε υπάρχον κανάλι και µάλιστα άµεσα.

parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !