Απόψε στο MasterChef θα επιστρέψουν παλιοί γνώριμοι... (Video)


Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής θα αναδείξει τον κορυφαίο Έλληνα MasterChef. Το πάθος και το ταλέντο των διαγωνιζομένων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική είναι τα
στοιχεία που θα ξεχωρίζουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef, και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Δείτε απόψε,Δευτέρα 8/5 ,στις 21:00, στο 3ο Επεισόδιο: 
Οι auditions για τον επόμενο 'Ελληνα ΜasterChef συνεχίζονται στην Αθήνα, η 50αδα συμπληρώνεται σιγά σιγά και οι υποψήφιοι προσπαθούν να κερδίσουν μια θέση απ' όσες έχουν απομείνει. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και οι διαγωνιζόμενοι βάζουν τα δυνατά τους για να καταπλήξουν τους κριτές.

Αγωνία, προσπάθεια, επιθυμία είναι τα στοιχεία, που πλημμυρίζουν τους υποψήφιους. Και κάποιοι παλιοί γνώριμοι από το παρελθόν… επιστρέφουν!

Τρεις κορυφαίοι σεφ, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς, κρίνουν την προσπάθεια, τις γνώσεις και τις τεχνικές των διαγωνιζόμενων. Οι τρεις κριτές σε ρόλο μέντορα, δεν αξιολογούν μόνο αλλά κατευθύνουν και συμβουλεύουν τους διαγωνιζομένους, που ξεπερνούν τα όριά τους σε ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες.

Η ταχύτητα, η συνέπεια και η δημιουργικότητα των παικτών θα κρίνουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Δείτε το trailer του 3ου επεισοδίου:


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: