Απόψε η μεγάλη επιστροφή του MASTERCHEF μέσα από το STAR!


Η μάχη για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα MasterChef, με έπαθλο 50.000 ευρώ, ξεκινά δυναμικά απόψε, Πέμπτη 4 Μαΐου,στις 21:00.

Η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή) στις 21:00. Από τις 10/5 θα προβάλλεται και σε επανάληψη καθημερινά στις 14:00.

Χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα ,που αγαπούν τη μαγειρική, συμμετέχουν στις auditions ,προκειμένου να ξεχωρίσουν οι 50 καλύτεροι. Οι δοκιμασίες εξετάζουν τις ικανότητες των υποψηφίων ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού μόνο οι 20 κορυφαίοι!


Οι τρεις διακεκριμένοι chef, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς, Δημήτρης Σκαρμούτσος,  θα είναι εκείνοι που θα κρίνουν τις δημιουργίες των επίδοξων MasterChef, ενώ σε ρόλο μέντορα θα κατευθύνουν και θα αξιολογούν τους διαγωνιζομένους.

Ιδιαίτερο ρόλο στο MasterChef θα έχει ο Γιάννης Αποστολάκης, που θα συνοδεύει στις αποστολές της, την ομάδα που κέρδισε την Ομαδική διαδικασία και θα μαγειρεύει με τους παίκτες, σε χώρους που συνδέονται με την παραγωγή ή και την καλλιέργεια των τροφίμων.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: