Έρχεται το πρώτο Master Class του MASTERCHEF-Δες αναλυτικά...


Όλες οι εβδομάδες δοκιμασιών στο MasterChef κλείνουν με ένα MasterClass!

Στo MasterClass, που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 18.30, οι κριτές, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς, γίνονται δάσκαλοι, παρουσιάζουν συνταγές στους παίκτες, που έχουν σχέση με προηγούμενες δοκιμασίες αλλά και με μελλοντικές! Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να μάθουν νέες τεχνικές, να λύσουν απορίες τους και σίγουρα να χαλαρώσουν αφού είναι μια μέρα χωρίς δοκιμασίες!

Σε κάθε MasterClass φιλοξενείται και ένας γνωστός και επιτυχημένος chef, ο οποίος φτιάχνει μια ιδιαίτερη συνταγή με τη βοήθεια των παικτών! Δημιουργία, φαντασία, πρωτοτυπία, γευστικές δοκιμασίες, απόλαυση, αφοσίωση, ανταγωνιστικότητα, πολλές συνταγές, μυρωδιές, γεύση, γρήγοροι ρυθμοί αλλά και σωστή στρατηγική, τα απαραίτητα συστατικά για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα Master Chef, που θα κερδίσει, εκτός από τον τίτλο, και 50.000 ευρώ!

Αύριο, Κυριακή 21/5, στις 18:30 ,το 13ο Επεισόδιο του MasterChef:
Ήρθε η ώρα, που όλοι οι παίκτες περίμεναν καιρό! Το πρώτο Master Class του παιχνιδιού! Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης βάζουν τις ποδιές τους και παραδίδουν μαθήματα μαγειρικής στους διαγωνιζόμενους του MasterChef!

Δες το τρέιλερ του 1ου MasterClass:

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: