ΕΡΤ:H αλλαγή στο αθλητικό τμήμα ,προκαλεί αναστάτωση...


Χαλαρή την κατάσταση στην ΕΡΤ δεν τη λες! Βεβαίως είναι και στη φύση του «μαγαζιού»,αλλά αυτές τις ημέρες λίγο με την ΚΥΑ των Τσακαλώτου – Παππά, με τα θετικά και τα αρνητικά της,λίγο
με τις τοποθετήσεις προϊσταμένων … υπάρχει μια αναστάτωση! Ειδικά όμως με το τελευταίο έχουν φουντώσει τα πνεύματα,αφού πάντα οι αλλαγές προσώπων δημιουργούν έριδες!

Για παράδειγμα η αλλαγή στο αθλητικό που θεωρείται από τα πιο δυνατά τμήματα της ΕΡΤ, ειδικά η ΕΡΑ ΣΠΟΡ που έχει τεράστια απήχηση, φαίνεται να προβληματίζει η αντικατάσταση του επικεφαλής. Τώρα που έχει βρει τον βηματισμό της, αλλάζει ο προϊστάμενος, λένε όσοι δεν συμφωνούν! Πάντως το πρόσωπο που προορίζεται για επικεφαλής του τμήματος, προέρχεται από την τηλεόραση,θεωρείται έμπειρο στέλεχος, αλλά στα μειονεκτήματα του καταλογίζουν την έλλειψη προϋπηρεσίας στο ραδιόφωνο.

Όπως είναι φυσικό, αυτοί που δεν θέλουν να αλλάξει ο προϊστάμενος, φοβούνται ότι η αλλαγή θα προκαλέσει πισωγυρίσματα… και ενδέχεται να έχει συνέπειες στην καλή πορεία που έχει μέχρι τώρα το τμήμα.

Enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: