Η Μαλού πάει στην Eurovision το 2018 ;

0
Οι μνηστήρες ξεκίνησαν για τη Eurovision 2018.
Ισχυρή "υποψηφιότητα" για την επόμενη εκπροσώπηση της Ελλάδας στον Ευρωπαικό  διαγωνισμό την επόμενη χρονιά,βάζει ένα κορίτσι που ήδη έχει ξεχωρίσει στα καλλιτεχνικά πράγματα της χώρας μας εδώ και χρόνια καθώς προέρχεται από ένα ριάλιτυ ανεύρεσης μουσικών ταλέντων, και πολλοί "Eurovisionistas" θα ήθελαν να την συναντήσουν ως εκπρόσωπο της χώρας μας στην 63η διοργάνωση στη Πορτογαλία.

 Η Μαλού Κυριακοπούλου, το δροσερό και φρέσκο κορίτσι με την υπέροχη φωνή και κίνηση, που κατέπληξε όλους στο Greek Idol 2 του Alpha το 2011 με τη Ρούλα Κορομηλά. μπορεί να μην κέρδισε  τότε άλλα έχει κάνει αισθητή τη παρουσία της χρόνια τώρα με τις εμφανίσεις της σε νυχτερινά επιτυχημένα σχήματα της χώρας και τα τραγούδια της αριθμούν εκατομμύρια views  στο διαδίκτυο.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι το «Τους είπες πως» γραμμένο από τη Μελίνα των Vegas και το «Μια φορά στο τόσο» του Μιχάλη Χατζηγιάννη ξεπέρασαν τα 17 και 15 εκατομμύρια νiews αντιστοίχως.
Το κορίτσι από την Καλαμάτα που μιλά άπταιστα Πορτογαλικά (!)  ξεχωρίζει για την εμφάνιση αλλά και  τη φωνή της καθώς και τις άκρως επαγγελματικές της εμφανίσεις στη σκηνή.
 Ήρθε όπως φαίνεται για να μείνει. και η Cobalt στην οποία ανήκει έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανη που την έχει στο ενεργητικό της.
Έχει κινηθεί έως τώρα σε χαμηλούς τόνους γράφει καταπληκτικά στο φακό .και σύμφωνα με τη γνώμη πολλών αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η ιδιαιτερότητα στον ήχο ,των τραγουδιών που της εμπιστεύονται δημοφιλής δημιουργοί και που βασικό τους γνώρισμα είναι ότι έχουν χρώμα και άρωμα Ελλάδας-κάτι που προφανώς έλειψε από την φετινή συμμετοχή μας στη Eurovision.
Όπως έχει δηλώσει είναι θετική σε μια υποτιθέμενη συμμετοχή της στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού που την φλερτάρει από  την πρώτη ημέρα που το Ελληνικό κοινό τη γνώρισε μέσω της τηλεόρασης.
"Αν είχα ένα σωστό τραγούδι ναι θα πήγαινα, γιατί όχι; Βέβαια θα πήγαινα! Ότι έχει να κάνει με την μουσική μου αρέσει. Η Eurovision είναι ένας αξιοπρεπής θεσμός. Έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο από άλλα κράτη, να μάθεις στοιχεία απ’ την κουλτούρα τους, την μουσική τους αλλά και να σε γνωρίσει περισσότερος κόσμος. Αν υπήρχε ένα καλό τραγούδι σίγουρα θα ήταν κάτι που θα με ενθουσίαζε”.
Αυτό το καιρό η Μαλού κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι "Ωρα να γυρίσεις" σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη,το οποίο με τη σειρά του κάνει την ιδιαίτερα επιτυχημένη του πορεία στα charts.
Άραγε να είναι απλά συμπτώσεις το ότι το σκηνοθέτησε ο επιτυχημένος Γιάννης Παπαδάκος που δημιούργησε και τα 3 φετινά υποψήφια τραγούδια της Demy με την οποία "συμπτωματικά" η  Μαλού εμφανιζόταν στην ίδια σκηνή του Άκρον έως και λίγες ημέρες πριν  η φετινή μας εκπρόσωπος ταξιδέψει για Ουκρανία?
Η Cobalt έχει να εμπλακεί από το 2012 στην υπόθεση "Eurovision" και ίσως φέτος τολμήσει ξανά με ένα πραγματικά "καλό χαρτί" που οι Eurofans στηρίζουν πολύ, αρκεί και το τραγούδι να είναι αυτό που αυτός ο διαγωνισμός χρειάζεται.
Ήδη σενάρια επιστημονικής φαντασίας κυκλοφορούν από πάσης φύσεως αρθογράφους που θέλουν να προωθήσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο καλλιτέχνες δικής τους προτίμησης-κάτι που έκαναν ανεπιτυχώς και στο παρελθόν-καθώς πολύ γρήγορα διαψεύστηκαν.
Το Μικροφωνο σας ενημερώνει πάντα έγκαιρα και έγκυρα.
Η Μαλού είναι ισχυρή υποψηφιότητα για την επόμενη χρονιά και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να την λάβουν σοβαρά υπ' όψιν τους.

 Μαλού Eurovision 2018 ;

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !