Σκάι - Αction 24: Εγκαινιάζεται μια μόνιμη συνεργασία;


Ως «One off» περιγράφουν τη συνεργασία ΣΚΑΪ και Action 24 για τις γαλλικές εκλογές το βράδυ της Κυριακής στελέχη του Φαλήρου, ενώ αντίστοιχη είναι και η τοποθέτηση των ανθρώπων του τοπικού καναλιού. Ωστόσο, στο Action 24 δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους, θεωρώντας ότι η
συνεργασία των δυο καναλιών το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής «Σηματοδοτεί μια καλή σχέση» και δεν διστάζουν να πουν ότι, όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον.

Μπορεί ,λοιπόν, και οι δύο πλευρές να επιμένουν ότι η συνεργασία για τις γαλλικές εκλογές που ανακοίνωσε ο διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σταμάτης Μαλέλης, στην εκπομπή των «Αταίριαστων»-κι ανακοινώθηκε κι από τον σταθμό, να είναι εφάπαξ, δηλαδή μόνο για μία φορά,άλλες πηγές, όμως, υποστηρίζουν ότι πρόκειται για κάτι περισσότερο!

Συγκεκριμένα, λέγεται ότι με τη συνεργασία των δυο καναλιών ξεκινάει μια δοκιμαστική περίοδος που στόχο έχει τη μόνιμη συνεργασία στο πλαίσιο του project που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ με τη δημιουργία του δεύτερου καναλιού – αμιγώς ενημερωτικού-, του ΣΚΑΪ 24. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το επόμενο διάστημα θα πυκνώσουν τα «δοκιμαστικά» στα πρότυπα περίπου των γαλλικών εκλογών μεταξύ των δυο… Υποστηρίζοντας ότι, μέσω αυτής της διαδικασίας θα δοκιμαστεί το μοντέλο και κυρίως η απήχηση που θα έχει, με στόχο από τη νέα σεζόν να πάρει μόνιμο χαρακτήρα η συνεργασία.

Με άλλα λόγια, στο Φάληρο φαίνεται να κάνουν πίσω στην ιδέα το νέο ΣΚΑΙ 24 να φιλοξενηθεί σε μία από τις δύο συνδρομητικές πλατφόρμες και προκρίνεται η λύση της συνεργασίας με το Action 24 που θα μετατραπεί σε έναν αμιγώς ενημερωτικό σταθμό, δηλαδή όπως αρχικά το έχουν περιγράψει στο Φάληρο,θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο συμφέρει καλύτερα, τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο τηλεθέασης. Βεβαίως ,με την προϋπόθεση το πείραμα που θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Κυριακή και θα κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα, να πετύχει, με την έννοια να περάσει στον κόσμο!

Πηγή: Enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: