ΣΚΑΪ -ΑCTION 24:Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα 2 κανάλια...


Ανεξάρτητα από το αν προχωρήσουν σε «γάμο» ΣΚΑΪ και ACTION24 με στόχο τη δημιουργία του νέου ,αμιγώς, ενημερωτικού καναλιού με την επωνυμία ΣΚΑΪ 24,το «προξενιό» λέγεται ότι έχει
τη σφραγίδα της οικογένειας Λάτση, που υπογράφει και την πρωτοποριακή παραγωγή του ΣΚΑΙ,«Το ταξίδι της τροφής», η πρεμιέρα της οποίας είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή 14 Μαίου.

Η οικογένεια Λάτση, διατηρεί , όπως γράφει το Enimerosi24.gr, ισχυρούς δεσμούς φιλίας με τον Διονύση Παναγιωτάκη ιδιοκτήτη του μοντέρνου περιφερειακού σταθμού, ACTION 24, και τη σύζυγό του Ελένη Κούρκουλα.Και, φυσικά, με την οικογένεια του Γιάννη Αλαφούζου,με αποτέλεσμα τις τελευταίες ημέρες να ακούγεται έντονα στην πολιτικο-μιντιακή «πιάτσα» ότι οι δύο πλευρές (ΣΚΑΪ και Παναγιωτάκης) εξ αυτού του λόγου ήρθαν πιο κοντά.

Όπως και να ‘χει η χθεσινοβραδινή «πρόβα» συνεργασίας ΣΚΑΪ – ACTION24 για την κάλυψη των γαλλικών εκλογών,αναμένεται να κρίνει και το μέλλον της σχέσης, και πιο συγκεκριμένα αν οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν στον πολυπόθητο τηλεοπτικό «γάμο»!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: