Ποιο θέμα βάζει στο μικροσκόπιο το αποψινό «Checkpoint Alpha»;


Απόψε, Σάββατο, στη 01.30, το «Checkpoint Alpha» ανοίγει τον φάκελο των σκανδάλων στην Υγεία, βάζοντας στο μικροσκόπιό του το μεγάλο φαγοπότι, σε αυτόν τον χώρο.

Στην κάμερα της εκπομπής δίνουν απαντήσεις νυν και πρώην υπουργοί Υγείας, βουλευτές - μέλη της Εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας καθώς και στελέχη των υπηρεσιών Υγείας, για την εκτόξευση της φαρμακευτικής δαπάνης και των λειτουργικών δαπανών των νοσοκομείων, τα τελευταία 15 χρόνια στη χώρα μας.

Ακόμη, η εκπομπή αποκαλύπτει βίντεο – ντοκουμέντο για την πολιτική διείσδυση και επιρροή που επιχειρούσε Φαρμακοβιομηχανία, η οποία ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη.

Ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, μιλάει για τις προσπάθειες της Κυβέρνησης να θωρακίσει νομοθετικά, και όχι μόνο, τον χώρο της Υγείας από φαινόμενα διαπλοκής και διαφθοράς. Ενώ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ,Άδωνις Γεωργιάδης, δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που θα του θέσουν τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής. Αξιοσημείωτη η παρέμβαση της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, Μαρίας Παπασπύρου, η οποία με την έρευνά της αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση διαπλοκής γνωστής φαρμακοβιομηχανίας.

Επίσης, στην εκπομπή μιλούν ακόμη οι πρώην Υπουργοί Υγείας,  Νικήτας Κακλαμάνης (ΝΔ), Δημήτρης Κρεμαστινός, Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρόεδρος και τα μέλη της Εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας, Αντώνης Μπαλωμενάκης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Κεφαλογιάννης (ΝΔ), Εύη Χριστοφιλοπούλου (ΔΗ.ΣΥ) και Γιώργος Μαυρωτάς. Ακόμη, μιλούν ο Λέανδρος Ρακιντζής πρ. Γ.Ε. Δ.Δ. ο επίκουρος καθηγητής Οικονομικών ,Αθανάσιος Βοζίκης, ο αναπλ. Κοσμήτορας Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, Νίκος Μανιαδάκης, ο δικηγόρος που συνεργάζεται με τις αμερικανικές αρχές για το θέμα της NOVARTIS, Παύλος Σαράκης, ο πρ. πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ ,Αθανάσιος Γιαννόπουλος, και ο ιδιοκτήτης Φαρμακαποθήκης,Μιχάλης Κάζης. 

«Checkpoint Alpha» με τη Γιάννα Παπαδάκου

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: