Στην “υπόγεια” πόλη της Καππαδοκίας ταξιδεύει ο Νίκος Κοκλώνης και η εκπομπή του ,«Celebrity Travel» ,απόψε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει στην Καππαδοκία, μαζί με δύο Survivors girls και τις υποβάλλει σε απολαυστικές δοκιμασίες. Η Σόφη Πασχάλη και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου αμέσως μετά τον Άγιο Δομίνικο επιβιβάστηκαν στο “Celebrity Travel”, για μια πτήση στον μυστικιστικό κόσμο της Μικράς Ασίας, και αποδείχθηκαν ατρόμητες.


Πώς είναι άραγε μια πρόταση γάμου στον αέρα και τα 2.000 μέτρα; Πώς είναι να ζεις σε σπηλιά; Κάνει κρύο στα 80 μέτρα μέσα στη γη; Πώς λαξεύτηκαν ολόκληροι χριστιανικοί ναοί μέσα στο βράχο τον 11ο αιώνα; Είναι εύκολο να φτιάξεις ένα μαντί και πώς κόβεται ο παστουρμάς;


Trekking στην Κοιλάδα του Έρωτα, μύηση στο σεμά, το χορό προσευχή των περιστρεφόμενων δερβίσηδων, δοκιμές στην αρχαία ρόδα του κεραμοποιού, στην πόλη όπου ανακαλύφθηκε 4.000 χρόνια πριν, είναι μερικά από όσα θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν οι τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή.

“Celebrity Travel” ,απόψε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...