Βιαστής συνελήφθη μετά από τέσσερα χρόνια

Unknown
0

Ο 23χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερος από τον Νοέμβριο του 2013


Σαν κύριος εξακολουθούσε να ζει στη Ρόδο ένας νεαρός Βούλγαρος, παρ’ όλο που αναζητούνταν για να συλληφθεί για τον βιασμό μιας Ελληνίδας με τη χρήση βίας που είχε διαπράξει πριν από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, στις 7 Νοεμβρίου του 2013!

Ο 23χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθη βάσει εντάλματος της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ρόδου που εκκρεμούσε σε βάρος του. Την Παρασκευή οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που έδωσε εντολή να παραμείνει υπό κράτηση ώσπου να απολογηθεί.

*** Στη Σουηδία αναζητούσαν έναν ηλικιωμένο Έλληνα, στη Λάρισα τον βρήκαν οι άνδρες της Ασφάλειας και του πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Σε βάρος του 72χρονου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των σουηδικών αρχών για παράνομη απειλή και παραβίαση περιοριστικού όρου και ήδη διατάχθηκε η έκδοσή του.

*** Καταδικαστική απόφαση ποινικού δικαστηρίου για υπόθεση ναρκωτικών με ποινή φυλάκισης τριών ετών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 38χρονου Έλληνα που συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Ασφάλειας και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία διέταξε να οδηγηθεί στη φυλακή.

*** Ο έλεγχος που έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας σε έναν 55χρονο Έλληνα στην Πάτρα, έδειξε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας με ποινή φυλάκιση 33 μηνών.

protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !