Όσα θα δούμε στα σημερινά «Μαστορέματα»

0

«Μαστορέματα» με τον διαμορφωτή χώρων ,Ηλία Καραντωνίου, και την παρουσιάστρια- μουσική παραγωγό,Εύα Θεοτοκάτου, σήμερα, Κυριακή 28 Μαΐου, στις 16:45, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
 
Σας το έχουμε πει πολλές φορές...Δεν πρέπει να πετάτε τίποτα! Λατρεύετε τις DIY κατασκευές; Ψάχνετε έναν δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο να περνάτε τον ελεύθερό σας χρόνο; Αναζητάτε λίγη έμπνευση; Σήμερα,στις 16:45, συντονιστείτε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σηκώστε τα μανίκια, βάλτε τα γάντια σας και ελάτε να μαστορέψουμε παρέα!

Ο Ηλίας δείχνει πώς να φτιάξετε έναν επιτοίχιο φωτιζόμενο καθρέπτη, ο οποίος θα τραβάει τα βλέμματα σε όποιον χώρο κι αν τον τοποθετήσετε, μία μοναδική μίνιμαλ βάση στήριξης για το ποδήλατό σας ,θα μοιραστεί μαζί σας μυστικά για τη σωστή περιποίηση του κήπου σας και θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε για τα συστήματα δαπέδου.

Η Εύα δείχνει τρόπους να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, αλλά και πώς να φρεσκάρετε τις ξύλινες πόρτες του σπιτιού σας, ενώ «εισβάλει» στο εργαστήρι δύο νέων παιδιών, του Δημήτρη και του Διονύση, οι οποίοι φτιάχνουν μοναδικά χειροποίητα longboards για τους λάτρεις του αθλήματος. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !