Ο Παναγιωτόπουλος αποκαλύπτει:«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να πω 'όχι' στην πρόταση για το δελτίο»


Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος είναι ο παρουσιαστής του Κεντρικού δελτίου Ειδήσεων της ΕΡΤ1 ,και
σε συνέντευξή του στη Real News και τη δημοσιογράφο, Ναταλία Ανδρικοπούλου, αποκαλύπτει πώς έγινε η εν λόγω συνεργασία και είπε το ''ναι''...

Αν και δεν είστε πολύ καιρό στο δελτίο ειδήσεων, μπορείτε να κάνετε έναν απολογισμό; 

«Είναι όντως νωρίς ,τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Η πρόταση η δική μου ήταν να αλλάξουν το κόνσεπτ, η οπτικοποίηση των ρεπορτάζ και η παρουσίαση των θεμάτων. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και το δελτίο μπαίνει σιγά σιγά στον ανταγωνισμό».

Ήταν δική σας ιδέα, λοιπόν; 

«Όχι! Δεν είχε περάσει ποτέ οπό τη σκέψη μου να κάνω δελτίο ειδήσεων. Με πήραν τηλέφωνο από το Δ.Σ., ο Διονύσης Τσακνής παρουσία του Λάμπη Ταγματάρχη, και μου πρότειναν να αναλάβω το δελτίο ειδήσεων. Δεν ήμουν έτοιμος ούτε ήταν στα σχέδιά μου. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να πω ''όχι''. Ίσως γιατί είμαι λίγο πιο κινητικός, πιο ελεύθερος, ενώ το δελτίο είναι σφιχτό. Σε επόμενη συνάντηση έκανα το λάθος να τους πω πως φαντάζομαι το δελτίο πιο σύγχρονο, με γρήγορες συνδέσεις. Όπως τα έλεγα με είχε πιάσει πάθος. Οπότε μου λένε: ''Αφού το θέλεις έτσι γιατί δεν το κάνεις;''. Και τελικά είπα το ''ναι''».


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: