Η «Μελίνα» έδωσε τα χέρια με τον Ανδρέα Γεωργίου-Μπαίνει στο νέο του σίριαλ...

0

Συνεχίζουν μαζί Ανδρέας Γεωργίου και Ελένη Βαΐτσου και μετά το «Μπρούσκο». Η 31χρονη ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της «Μελίνας» στην καθημερινή ελληνοκυπριακή σειρά του ΑΝΤ1, συμφώνησε πριν από λίγες μέρες με τον
Κύπριο ηθοποιό, σκηνοθέτη και παραγωγό να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Με αυτό τον τρόπο δίνεται και οριστικό τέλος στη φημολογία που ήθελε το ζευγάρι του «Μπρούσκο» να έχει κάκιστες σχέσεις πίσω από τις κάμερες. Φήμες που διαδέχθηκαν εκείνες που τους ήθελαν μαζί και στην πραγματική ζωή ως κανονικό ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους» και του Αλέξη Μίχα, η Ελένη Βαΐτσου αποδέχθηκε την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου, της σεναριογράφου ,Βάνας Δημητρίου, και του παραγωγού, Κούλλη Νικολάου, για να κρατήσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη μία από τις τρεις νέες σειρές που ετοιμάζει το δημιουργικό τρίδυμο και συγκεκριμένα στη μαύρη κωμωδία με τίτλο «Κόκκινο νυφικό». Σειρά που έχει προορισμό τον ΑΝΤ1 και θα προβάλλεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα χωρίς ακόμα να υπάρχει τελική συμφωνία.

Ξεκούραση
Η Ελένη Βαΐτσου ,ωστόσο ,δεν θα συμμετάσχει στο σίριαλ από τα πρώτα επεισόδια καθώς θέλει χρόνο για να ξεκουραστεί. Άλλωστε, τις επόμενες εβδομάδες θα γυριστεί στα Χανιά το φινάλε του «Μπρούσκο», το οποίο θα έρθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στα τέλη Ιουνίου και η παραγωγή όσο και οι συντελεστές εργάζονται αυτή την περίοδο πυρετωδώς πάνω σ' αυτό.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !