Ποια κανάλια υπέβαλαν αίτημα για συνέντευξη στον Πρωθυπουργό;


Επικοινωνιακή αντεπίθεση ετοιμάζει η κυβέρνηση, με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ,να βγαίνει μπροστά με συνεντεύξεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς… προκειμένου να δώσει το στίγμα της
επόμενης ημέρας μετά το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Ο Πρωθυπουργός,που παραμένει το ισχυρό χαρτί των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ,ξεκινάει νέο γύρο συνεντεύξεων στην τηλεόραση, αλλά και δημοσίων εμφανίσεων, σε μια προσπάθεια να τονώσει το ηθικό των Ελλήνων και να «χτίσει» το νέο αφήγημα της μετά-μνημονιακής εποχής. Έτσι ,μετά τη συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ,ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να παραχωρήσει μία με δύο (το πολύ) τηλεοπτικές συνεντεύξεις ακόμη,στις οποίες – προς το παρόν τουλάχιστον- η ΕΡΤ δεν είναι στο πλάνο!

Οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού εισηγούνται οι επόμενες συνεντεύξεις του να είναι σε ιδιωτικά κανάλια, τα οποία έχουν ήδη υποβάλει αίτημα στο Μαξίμου για συνέντευξη… Ανάμεσά τους ο ΣΚΑΪ ,ο ALPHA και το Έψιλον.

Με εξαίρεση τον ALPHA και το Έψιλον, στον ΣΚΑΪ αναμένεται να δοθεί μάχη για το ποιος θα είναι ο «τυχερός», δεδομένου ότι το κανάλι του Φαλήρου διαθέτει περισσότερα του ενός μεγάλα ονόματα που θα μπορούσαν να υποβάλλουν ερωτήσεις στον πρωθυπουργό. Βεβαίως η παράδοση είναι υπέρ του Γιώργου Αυτιά που άνοιξε και τον κύκλο των συνεντεύξεων του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ, για να ακολουθήσει ο Αλέξης Παπαχελάς.

Enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: