Και όμως... Οι κοντοί είναι το ''απόλυτο αρσενικό''!

Unknown
0
Σύμφωνα με ερευνητές, το 70% των γυναικών δεν θα ήθελαν να έχουν σχέση με έναν κοντό άντρα, μόνο και μόνο επειδή αυτό που μας έχει περάσει σαν μήνυμα η κοινωνία μας είναι ότι στο ιδανικό ζευγάρι ο άντρας είναι πιο ψηλός. Κι όμως, οι κοντοί άντρες, έχουν στοιχεία που δεν βρίσκει εύκολα η γυναίκα στο «ιδανικό αρσενικό».

Είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Η αυτοπεποίθηση παίζει μεγάλο ρόλο για να καταφέρει ένας άντρας να πλησιάσει μια γυναίκα και οι κοντοί άντρες επειδή συνήθως περνούν απαρατήρητοι λόγω του ύψους τους, έχουν επενδύσει στον εαυτό τους ώστε να μπορούν να κερδίσουν με το στυλ και τον χαρακτήρα τους. Κάτι το οποίο δεν το βρίσκεις εύκολα σε έναν ψηλό άντρα, γιατί δεν έχει χρειαστεί να προσπαθήσει και πολύ να τα βρει με τον εαυτό του, μιας και η εμφάνιση του σε πολλές περιπτώσεις αρκεί. Και να μην αναφέρω το στυλ τους, το οποίο πάντα είναι προσεγμένο και μοντέρνο.

Δίπλα τους νιώθεις μοντέλο
Τώρα σίγουρα θα γελάς, αλλά αν το καλοσκεφτείς όλα τα μοντέλα επειδή είναι ψηλά έχουν δίπλα τους κοντούς άντρες. Άσε που δεν είναι απαραίτητο να φοράς συνέχεια ψηλοτάκουνα παπούτσια για να τον φτάσεις. Από την άλλη πλευρά, οι περισσότεροι από αυτούς λατρεύουν τις γυναίκες με τακούνια και δεν έχουν κανένα κόμπλεξ.

Ζούνε περισσότερο
Μια έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άντρες με ύψος από 1.65 και κάτω ζουν κατά μέσο όρο 3 χρόνια περισσότερο από τους ψηλούς. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με ένα γονίδιο που είναι συνδεδεμένο με τη μακροζωία και συνήθως το έχουν οι πιο κοντοί άνθρωποι.

Είναι πιο αφοσιωμένοι στις γυναίκες τους
Μία έρευνα του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης απέδειξε ότι οι πιο κοντοί άντρες παίρνουν πιο δύσκολα διαζύγιο, σε σχέση με τον μέσο όρο όλων των ανδρών. Ενώ οι ψηλοί άνδρες θέλουν να παντρεύονται σε νεαρότερη ηλικία, οι γάμοι τους δεν διαρκούν τόσο πολύ.

Είναι πιο βολικοί στις αγκαλιές και τα φιλιά
Πραγματικά όταν προσπαθείς να φιλήσεις έναν ψηλό άντρα νιώθεις σαν να είσαι στο κρεβάτι του Προκρούστη, μιας και συνέχεια πρέπει να είσαι στις μύτες, οπότε δεν το απολαμβάνεις. Σκέψου όμως το πόσο ιδανικό είναι να έχεις έναν άντρα στο ύψος σου και πόσο καλύτερες και αισθαντικές είναι οι αγκαλιές σας. Βέβαια, το ίδιο ισχύει και στο κρεβάτι μιας και μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη στάση πολύ πιο εύκολα, χωρίς να προσπαθείς λίγο πιο πάνω λίγο πιο κάτω.

Έχουν πολύ χιούμορ
Το χιούμορ είναι άλλο ένα βασικό τους χαρακτηριστικό, όπως και η αυτοπεποίθηση. Ξέρουν τι αρέσει στις γυναίκες και έχουν φροντίσει να δείχνουν όσο πιο ελκυστικοί γίνεται με αυτά τα χαρακτηριστικά. Σκέψου το και αλλιώς, όταν είσαι σε μια παρέα ποιος άντρας είναι εκείνος που βρίσκεται στο επίκεντρο; Σίγουρα κάποιος πιο κοντός που κάνει όλη την παρέα να κλαίει από τα γέλια. Να και η μακροζωία λοιπόν… 



alphafreepress.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !