Άννα Πρέλεβιτς: «Μου αρέσει πολύ η δημιουργική πλευρά της τηλεόρασης...»


Η Άννα Πρέλεβιτς μιλά τόσο για το τι θα ήθελε να κάνει στην tv όσο και για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας...


Της λείπει η τηλεόραση; Τι θα ήθελε να κάνει; 

«Μου αρέσει πολύ η δημιουργική πλευρά της τηλεόρασης, μετά και την εμπειρία μου στην ΕΤ3 με την εκπομπή ,''Έξυπνη Ζωή'', για την οποία ετοίμαζα και τα θέματα, εκτός από την παρουσίαση, θα ήθελα πολύ να ξανακάνω κάτι παρόμοιο. Η παρουσίαση είναι το εύκολο κομμάτι. Εμένα μου αρέσει πολύ να ψάχνω και να βρίσκω ενδιαφέροντα θέματα και ανθρώπους».

Θες να κάνεις οικογένεια και παιδιά; 

«Φυσικά, όταν προκύψουν οι ιδανικές συνθήκες, νομίζω ότι είναι η φυσική εξέλιξη. Αλλά μόνο όταν νιώσω ότι είμαι σίγουρη ότι ο σύντροφ;oς μου θα είναι ο ιδανικός πατέρας για τα παιδιά μας (όταν με το καλό προκύψουν) και, φυσικά, ότι θέλω να περάσω με εκείνον το υπόλοιπο της ζωής μου. Ονειρεύομαι μια χαρούμενη οικογένεια, όπως ήταν η οικογένειά μου. Οι παιδικές -και όχι μόνο-αναμνήσεις πρέπει να είναι πολύ αγαπησιάρικες!», λέει μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών.

Σου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου; 

«Το βασικό δεν είναι οι προτάσεις που μας έχουν κάνει, αλλά η πρόταση στην οποία θα απαντήσουμε θετικά. Οπότε, ακόμη κι αν μου έχουν κάνει, δεν θα θυμάμαι αυτές τις στιγμές, αλλά τη μοναδική στιγμή που θα μου κάνει πρόταση εκείνος με τον οποίο θα θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια - όποτε κι αν προκύψει».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: