Ψάχνουν τηλεπαιχνίδια… από τα παλιά

Σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν κάνουν αυτή την περίοδο στα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών και... διαχρονική αξία φαίνεται ότι είναι τα τηλεπαιχνίδια.


Στον ΑΝΤ1 λοιπόν που έχασαν φέτος το «Deal» και προσπάθησαν να κάνουν… έκπληξη βγάζοντας στον αέρα το «Lucky room», τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν τόσο… τυχερή επιλογή, αφού το… ξεφωνητό που πέφτει σε αυτό έκανε τους τηλεθεατές να του γυρίσουν την πλάτη!

Έτσι λοιπόν στο κανάλι του Αμαρουσίου αναζητούν… vintage τηλεπαιχνίδια, βλέποντας ότι και το άλλο… ιστορικό τηλεπαιχνίδι, «Ο τροχός της τύχης» στο STAR, έχει κερδίσει τους τηλεθεατές. Στο «στόχαστρο» λοιπόν των στελεχών του Αμαρουσίου είναι διάφορα τηλεπαιχνίδια… παλιά και κλασσικά, όπως το «Ρουκ Ζουκ» που παρουσίασε πριν πολλά χρόνια το MEGA με παρουσιάστρια τη Μαίρη Μηλιαρέση.

Το παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι που βγάζει και οικογενειακή ατμόσφαιρα χρησιμοποιείται ως δείγμα της αναζήτησης των στελεχών για κάποιο παρόμοιο concept ώστε να χρησιμοποιηθεί την επόμενη σεζόν.

Και δεν είναι το μόνο… vintage πρόγραμμα που μελετούν στο κανάλι του Αμαρουσίου που θέλουν να χρησιμοποιήσουν «όπλα» από το παρελθόν, προκειμένου να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος στο τηλεοπτικό τοπίο…!

newsit.gr Μελας blog

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: